Kuşum Hiç Doymasın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşum Hiç DoymasınAcayip yakışıklı bir zenci Amerika'da çok lüks bir otelden içeriye girmis ![]() Bir elinde Bond çanta, omuzunda bir papağan ![]() Resepsiyondan odasına çıkarken akşam yemeği için 100 kişilik yemek servisi istediğini söylemiş ![]() Akşam restoranın kapısından yine elinde Bond çanta, omuzunda kuşu, tek başına girmiş ![]() Oturmuş yemeğini yerken, papağan masaları dolaşıp geri kalan 99 yemeği birer birer yiyip bitirmiş ![]() Otel personeli toplanmış, faltaşı gibi açılmış gözleriyle olayı izlerlerken şef garson dayanamamış, " ![]() Bu ne iştir?,," diye sormuş![]() Zenci anlatmaya başlamış: " -Bir tarihte Istanbul'a tatile gittim Kapalıçarşı'da gezerken eski bir lamba buldum, beğendim aldım Döndüğümde lambayı silip temizlerken içinden bir cin çıktı," ![]() Dile benden ne dilersen, 3 dilek hakkın var,![]() ![]() " dedi![]() İlk dilek olarak, bir çanta param olsun, harcadıkça içi tekrar parayla dolsun istedim, İşte bu çanta, yıllardır harcarım, her açışta yine doludur ![]() İkinci olarak dünyanın en yakışıklı zencisi olayım dedim, İşte görüyorsunuz ![]() ![]() Eh, bir erkek hem paralı, hem de yakışıklı olursa başka ne ister;" ![]() ![]() Kuşum hiç doymasın![]() ![]() " dedim, yanlış anladı deyyus![]() ![]() "Alıntıdır |
|
|
|