Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyorlar, hocam

Ona Hocam Diyorlar

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ona Hocam Diyorlar

Adamın karısı bir papağan istiyorum diye tutturmuş
adamcağız da papağan almak üzere mısır çarşısının yanındaki kuşculara gitmişbirde bakmış ki papağan fiyatları uçmuş gitmiş
ilk beğendiği papağan bin dolar,adam sormuş yahu bu neden bu kadar pahalı?
kuşcu anlatmış"amca bu papağan tam üç yüz kelime bilir,ondan bin dolar"
adam bir başka papağını işaret ederek onun fiyatının iki bin dolar olduğunu söylemiş
adam sormuş peki bunun marifeti ne ? o altı yüz kelime mi biliyor?
kuşcu hayır ama o üç yüz kelimeyi hem ingilizce hem türkçe söyleyebiliyor"
adam daha uygun bir fiyata papağan bulabilmek için etrafına bakınmış bir üçüncü papağını işaret etmiş
kuşcu o papağının üç bin dolar olduğunu ve üç yüz kelimeyi hem türkçe hem ingilizce hemde arapça söyleyebildiğini söylemiş
o sırada adamın gözüne bir köşede sessiz sedasız duran oldukça yaşlı bir papağan ilişmiş ve onun fiyatını sormuş
kuşcu o en pahalısı demiştam on bin dolar cevabını verinceadamcağız hayretler içinde sormuşyahu kaç lisanda kaç kelime biliyor?
kuşcu cevap vermiş"vallahi ben papağının şimdiye kadar bir tek kelime ettiğin bile duymadım ama diğer üç papağan,ona zaman zaman hocam diye hitap ederlerbelli ki kerameti vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com