![]() |
Yasanmıs Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasanmıs FıkralarYasanmıs fıkralar Kalp ameliyatı oldum ![]() ![]() ![]() ![]() - Hastanede yattın mı ? - Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış ![]() Hiç yorum yapmadı ve 2 ![]() - Çıktın mı peki? Ve ben dumur ![]() ![]() ![]() - Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum ![]() ![]() Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu : - İstanbul'da kimsen yok mu yahu ![]() ************************************************** ****************************** Geçen gün aksam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı : - 'Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver ![]() Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette: - İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim ![]() ![]() ![]() ************************************************** ****************************** Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz ![]() ![]() - 'Sus yoksa seni polise veririm ![]() Yandaki polis de bir dellendi: - 'Lan geri zekalı, biz adam mı yiyoruz da bize veriyon çocuğu? ************************************************** ****************************** Bir gün arkadaşla dolmuş bekliyoruz ![]() kırmızı yanarken caddeden geçmeye çalışıyor ![]() otosundan şöyle bir anons yapılıyor: - Hanım nireeee, hanım nireee? Teyzeden cevap: - Eltimgileee, beyimin haberi var ![]() |
![]() |
![]() |
|