![]() |
Ödüllü Hitler Fıkraları(Koptum Yaf) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ödüllü Hitler Fıkraları(Koptum Yaf)> Hitler ve Göering > > Hitler ve Göering bir barda oturmaktadırlar ![]() > Bir adam içeri girer ve > barmene > bunlar Hitler ve Göering değil mi diyesorar ![]() > Barmen "Evet, onlar" der ![]() > Sonra > adam onlara dogru yürür ve sorar: > "Selam, ne yapıyorsunuz?" > Hitler cevaplar: > "3 ![]() ![]() > Adam sorar ![]() > Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir > bisiklet tamircisini > öldüreceğiz" der ![]() > Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi!" > Hitler Göering'e döner ve der ki: > "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi > takmayacağını > söylemiştim!" > > > > > > Adolf > > 20 ![]() > babasina sormus: > - "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip kemer > yapmak günah midir?" Baba > ilgisizce; > - "Günahtir evladim" demis > - "Peki baba zencilerin derilerinden paspas > yapmak günah midir?" - "O > da > gunahtir evladim" > - "Peki baba japonlarin beyinlerinden corba > yapmak gunah midir?" - > "Ooofff! o da günahtir evladim" > - " Peki baba yahudilerin yaglarindan sabun > yapmak gunah midir?" Baba > en > sonunda dayanamaz: > - "Degildir ulan ![]() > gelir boyle sorular > sormak?! ![]() ![]() ![]() > > > > > > Hangi Otelde Kalıyolar > > İsvicre Çin`e savaş ilan etmiş ![]() > Çine kadar gelmişler ![]() > Haber > Çin başbakanına geç ulaşmış ![]() > - Başbakanım İsviçreliler saldırdı Pekine > girdiler > - İsvicre de ne? > - Avrupada bir ülke > - Kaç kişi bunlar? > - 5 milyon > - Peki hangi otelde kalıyorlar > > > > > > > Hitler > > Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve > bir Yahudi ![]() > - "Size soru soracagim, bilirseniz sizi > birakacagim" demis ![]() > Ingiliz'e sormus > - "Titanik kaç yilinda batti?" > Ingiliz hemen cevap vermis > - "1912 ? diye ![]() > Hitler göndermis Ilgiliz'i ![]() > kez: > - "Titanik'te kaç kisi öldü?" > Fransiz cevap vermis > - "1050 ? ![]() > - "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür > birakmis ![]() > Ve Yahudi'ye dönmüs; > - "Say lan isimlerini > |
![]() |
![]() |
|