![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Vantrolog Vantrolok eline geçirdiği kukla ile konuşuyor ve aptal sarışın fıkraları anlatıyormuş ![]() - Afedersiniz ! Bu çıkış üzerine vantrolog ve kalabalık durmuşlar ve sarışına bakmaya başlamışlar, sarışın : - Görüyorum ki sarışınların ne kadar aptal olduğuna dair şakalar yapmaktasınız ![]() Bunun üzerine vantrolog çok mahçup ve üzgün bir yüz ifadesi ile : - Şey, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarışın Vantrolog'un sözünü keser ve : - Ben sizle konuşmuyorum bayım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Loto Brandi adında sarışın bir iş kadınının işleri çok kötü gidiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Brandi kızım, Lotoyu kazanmak için önce Loto bileti alman lazım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Esmer, Kızıl ve Sarışın Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar ![]() ![]() "Atla ![]() ![]() Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış ![]() ![]() ![]() Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla ![]() ![]() "Atlamam ![]() ![]() İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Çatıda sadece sarışın kalmış ![]() "Atla, atla ![]() ![]() Sarışın; "Kesinlikle atlamam ![]() ![]() ![]() itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz ![]() ![]() Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Soru Cevap Soru: Bir sarisini butun gun nasil oyalarsiniz ? Cevap: Yuvarlak bir odada gidip köşede oturmasini soyleyerek ![]() S: Bir sarisini evlenmeye nasil razi edersiniz ? C: Ona hamile oldugunu soyleyerek S: Bir sarisinin Cumartesi gunu boyunca gulmesini nasil saglarsiniz ? C: Carsamba gunu bir espri yaparak ![]() S: Bir sarisin niye iki saat boyunca portakal suyu kutusuna bakar? C: Uzerinde " konsantre " yazdigi icin ![]() S: Sarisin civi cakarken parmagini niye civinin ustune koyar? C: Cikan sese dayanamadigi icin ![]() S: ABD'de sarisin ve zeki kadina ne denir ? C: Turist S: Bir sarisinin fikrini nasil degistirirsiniz ? C: Kulagina ufleyerek S: Bir sarisinin bir baska sarisinin kulagina uflemesine ne denir ? C: Bilgi transferi S: Hamile oldugunu ogrenen sarisin ne der? C: Benim olduguna emin misin ? S: Bira sisesi ile sarisinin ortak ozelligi nedir ? C: Ikisinin de boyun kismindan yukarisi bostur ![]() S: Bir sarisini saatlerce nasil oyalarsiniz ? C: Eline iki tarafina da " Ters cevir " yazili bir kagit tutusturarak ![]() S: Komurlukteki iskelete ne denir ? C: Gecen yilin sarisinlar arasi Saklambac Turnuvasi Sampiyonu ![]() S: Kazalarin cogunun ev civarinda oldugunu duyan sarisin ne yapar ![]() C: Tasinir ![]() S: Zekasinin yuzde 90'ini kaybetmis sarisina ne denir ? C: Bosanmis ![]() S: Kac sarisinla elektrik akimi olustrulabilir ? C: Iki ![]() ![]() S: Bir bilgisayarin onunde bir sarisin oturdugunu nereden anlarsiniz C: Ekrandaki tipex izlerinden ![]() S:Bir sarisinla bir utu masasi arasindaki fark nedir? C:Ütü masasinin bacaklari daha zor acilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Tecavüz Manastırdan şehire gitmek üzere yaya olarak yola çıkan iki rahibe ormanlık bir alandan geçmek zorunda kalırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kardeş,iki kez tecavüze uğradığımızı Rahip Efendiye söyleyecekmiyiz? ![]() ![]() ![]() ![]() Diğeri arkadaşına şaşkın şaşkın bakar: - Ama bizi bir kez düzdüler ![]() ![]() - ayy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Yırtık Baş rahibe bir sabah manastırda butun rahibeleri toplar ve dün akşam manastırda olmaması gereken olaylar oldu der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat perzervatif yırtıktı der bu kez bütün rahibeler kkı kı güler ve arkadaki rahıbe hhiiiihh der ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Farz Nasreddin Hoca'nın evine bir gün üç molla misafirliğe gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Aman ne güzel çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca: -Adı Farzdır, demiş ![]() Mollalar şaşırıp birbirlerine bakmışlar: -Bu ne biçim isim Hoca Efendi? demişler ![]() ![]() Hoca hemen taşı gediğine koymuş: -Ya, sünnet diyeyim de onu da mı yiyin? |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Abdestsiz Nasreddin Hoca bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş ![]() ![]() ![]() -Allahım sen namazımı kabul et ![]() Ağaçtaki adam: -Etmem diye cevap vermiş ![]() Hoca şaşırmış ![]() ![]() -Alahım sen kıldığım namazı kabul et ![]() -Etmem ![]() Hocanın şaşkınlığı iyice artmış ![]() -Allahım sen namazımı kabul et demiş ![]() Ağaçtaki adam tekrar: -Etmem deyince hoca sinirlenmiş ![]() -Etmezsen etme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Zil sesi Kasabanın saygın papazı, bir akşam meyhaneye gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meyhaneci der ki: "Papaz efendi bizim tuvalette pisuarın üstünde belden aşağısı bir kağıla kapanmış, üstü çırılçıplak bir kadın resmi vardır, zaten görmüşsünüzdür" -Eeee, der papaz ![]() Meyhaneci: "İşte o kağıdı kaldırınca bizim bu tarafta bütün ziller çalar da ondan gülüyorlar" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1İmam, Papaz ve Haham Bir imam, bir haham ve bir papaz ormanda geliyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Sen ne işe yaradın Bektaşi ile hacı osmanlı zamanında ramazanda içki iç***en yakalanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Kevser İmam Hatip Lisesinde teftiş yapan bir müfettiş sınıfa girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Tedbirli olmaya çalışıyor Papaz ölmek üzere olan adamın üzerine eğilerek; 'Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetle' ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak adamdan ses çıkmaz ![]() Papaz isteğini bir kez daha tekrarlar, ama hastanın sessizliği sürer ![]() Sonunda Papaz kızgın bir ifadeyle; 'Neden şeytanı ve kötülüklerini lanetlemiyosun, bre gafil?' diye sorunca adam halsizce karşılık verir; 'Nereye gideceğim belli olmadan kimse hakkında kötü konuşmak istemiyorum ![]() ------------------------------------------------------------------------- Kafir Neyzen Tevfik sivri dilliliği ve içmesiyle bilinen bir sofuymuş ![]() ![]() -Ah Neyzen! iyi adamsın hoş adamsında, birde şu kafiri içmesen Neyzen sofuya bıyık altından gülerek: -Sen hiç merak etme aziz dostum ![]() Oğlumu Kaybettim Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Güzel için oruç bozulurmu ? Bektaşiye bir gün sormuşlar ![]() ![]() ![]() Gelse bir dilberi ahu Olsa savmı ramazan Dilber-i ahumu efdaldir , yoksa savmı ramazan mı? Bektaşi cevap verir: Fırsatı fevketme zinhar ![]() ![]() ![]() Sür sefasın dilberin Olur kazası savmın |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1ne sıklıkta Erenlerden birine sormuslar -'ne sıklıkla oruç tutarsın?' -'ooo' demiş 'her sene kesin oruç tutarım' -'peki ne sıklıkla namaz kılarsın?' -'ooo' demiş 'çok sık ![]() -'peki' demişler ne sıklıkla alkol alırsın?' -'ehh' demiş 'cok nadiren ![]() -------------------------------------------------------------------- Suç sende değil Bektaşiler gene bir akşam iciyorlarmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- Sen en iyisini bilirsin Nasrettin hoca bir gün köyden şehre gid***en yorulmuş tarlanın kenarındaki Ceviz ağacının altında dinleneyim demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- Vaaz Papazın biri vaaz verecekmiş ama çok heyecanlanıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1)Merdivenden yürüyerek ineceksin tırabzandan kaymayacaksın ![]() 2)Duaların sonunda oleeeey değil, Amin diyeceksin ![]() 3)En önemlisi de İsa Tanrı'nın oğlu sütçünün çocuğu değil ![]() -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Cehennem Dört samimi arkadaş aynı arabada yolculuk ed***en trafik kazasında ölürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- Yalansa Abartıcı bir kişi olarak tanınan hattat İzzet Efendi bir dostuna: - Dün gece sabaha kadar oturdum, bir Kur’an yazıp bitirdim, demiş ![]() Az sonra dostu söze girmiş : - Geçen Ramazan’da Kandilli’ye, bir iftar yemeğine gidiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa İzzet Efendi bağırmış : -Yalan ! ![]() ![]() -Yalansa, senin dün gece yazdığın Kur’an-ı Kerim çarpsın -------------------------------------------------------------------------- Elimden Geleni Yaptım Kasabanın birinde kilisede pazar ayini sırasında kilisenin içinde olduğu kasabayı su basar ![]() ![]() ![]() Papaz onu Tanrı'nın koruyacağını söyler ![]() O anda sular yükselmeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Tanrı beni korur'der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Tanrı beni korur ![]() ![]() ![]() Tanrı'! nın huzuruna çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrı da 'asıl sen kendini öldürdün ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- ORUÇ Ataist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş 'Evrim ne güzellikler yaratıyor!diye düşünüp mest oluyormuş birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışında ayının daha olduğunu farkediyormuş ![]() ![]() ![]() "Yıllarca bana inanmadın,yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?"demiş ![]() Adam untanç içinde: Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI DİNDAR yapabilirmisin ![]() SES: peki " diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş ![]() ![]() "ALLAHIM,senin rızkınla orucumu açıyorum, Hamdolsun bana verdiğin nimetlere ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------- Mucizeler Bir Yahudi, bir Hristiyan ve bir Müslüman kimin daha çok dindar olduguna dair tartisiyorlarmis ![]() "Çölün ortasinda devemin üzerinde gidiyordum" demit Müslüman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hristiyan , "Bir gün okyanusta küçük bir kayikta balik tutarken, dev bir firtina koptu ![]() ![]() ![]() Yahudi anlatmaya baslamis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1BEN DE PEDERİM AMA Bildiğiniz gibi bazı hristiyanlar papazlara 'Father-Peder-Baba' derler ![]() ![]() 'Af edersiniz efendim, sizin gömleğinizin yakası neden ters?' Papaz 'Çünkü ben bir pederim' demiş ![]() Salamon 'Ben de bir babayım ama gömleğimin yakası ters değil ![]() Neden siz yakanızı ters takıyorsunuz?' diye yine sormuş ![]() Papaz biraz düşünmüş ve 'Beyim ben bir çok insanın pederiyim' demiş ![]() Salamon 'Benim de çok çocuğum var ![]() ![]() ![]() Papaz 'Ben yüzlerce, binlerce hatta milyonlarca insanın babasıyım' deyince Salamon gülmüş ve 'Beyim' demiş 'Ben sizin yerinizde olsam yakamı ters takacağıma pantalonumu ters giyerdim' -------------------------------------------------------------------- --- MANASTIR HAYATI Bir manastırda yaşayan üç rahibe oturmuş dedikodu yapıyorlarmış ![]() Birincisi 'Kızlar' demiş 'Geçen gün baş papazın odasını temizl***en bir sürü seks mecmuası buldum' ![]() Diğerleri 'Peki ne yaptın?' diye sorunca ilk rahibe 'Hiiç' demiş ne yapacağım hepsini çöpe attım' İkinci rahibe anlatmaya başlamış 'Bende bir ay önce baş papaz efendinin odasını temizliyordum bir sürü prezervatif buldum' İlk rahibe sormuş 'Peki sen prezervatifleri ne yaptın? Attın her halde' İkinci rahibe 'Yok canım' demiş 'Hiç üşenmedim tek tek hepsini iğne ile deldim ve tekrar paketlerine koydum' Bunu duyan üçüncü rahibe düşmüş bayılmış ![]() ![]() BİTSİN BU DAVA Bektaşi'nin birine konuk gelecekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah : -Sen Yahudi kulumun keçisini kesmişsin, diyor Bektaşi'ye ![]() ![]() ![]() -Kesmedim, diyor Bektaşi ![]() ![]() ![]() -Ben gözlerimle gördum diyor, Yahudi ![]() ![]() -Allahım, diyor Bektaşi ![]() ![]() ![]() ![]() -Haklısın ama, diyor, Allah Ben her şeyi görürüm ![]() ![]() ![]() ![]() -Allahım, diyor Bektaşi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gene haklısın, diyor Allah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ______________ Alacaklı İstanbulun eski devirlerinde azınlıktan bir tüccar Jacob Efendi; nasıl olduysa müslüman bir tüccardan borç alır ve bir türlü ödemez ![]() ![]() ![]() O sırada pencereden öğle namazı için salına salına camiye giden imami gören Jacob efendi eli yüzü kan ter içinde, telaşla bağırır imama -İmam efendiiiii, acele edesin be bre, öğle namazi vakti geçmek uzeredir ![]() ![]() İmam kaldırır kafayı pencereden kafası görünen Jacob Efendiye seslenir ![]() - Yahu Jacob Efendi, sana ne bizim ezan vaktinden ![]() Jacob efendi zar zor cevap verir: -Öyle demeyesin be imam efendi, bizim de vardir icimizde bir parcacik muslumanlik !!! ________________________ KENDİNDE OLMAYANI Bektaşi, camide namazdan sonra dua etmiş : -Ey ulu Tanrım, bana bir rakı parası ver! Yanında namazını bitiren softa da, ellerini kaldırmış : -Rabbim, bana iman ver! İki duayı da işiten hoca, Bektaşiye : -Bak, h***es ne isitiyor Tanrı'dan, sen rakı parası ![]() ![]() -Ne yapalım hoca efendi, h***es kendisinde olmayanı ister, demiş ![]() ________________________________________________ Peşin Namaz Bektaşi ile bir hoca birlikte yola çıkmışlar, bir süre sonra hoca : -Namaz saati! demiş, başlamış kılmaya ![]() ![]() ![]() Rekat üstüne rekat, selam üstüne selam ![]() ![]() ![]() -Yahu bu ne uzun namaz böyle? -Kazaya kalmış namazlarım vardı, onları eda eyledim! Bektaşi : -Eh ben de bir namaz kılayım! demiş ve başlamış namaza ![]() ![]() ![]() Ama ne namaz, bitmiyor, sonunda hoca dayanamamış : -Erenler, senin namaz da uzun sürdü! -Önümüzdeki haftanın namazını kıldım! Hoca şaşırmış : -Yahu olur mu böyle şey? Bektaşi gülmüş : -Yukarıdaki senin veresiyeni kabul ediyor da, benim peşinimi niye kabul etmesin? ________________________ Trafik Papazın biri bisiklet kullanırken polis bunu durdurmuş ![]() -Ehliyet ve ruhsat lütfen papaz -ehliyetim yok ama cebimde incilim, sağ omuzumda isa, sol omuzumda iyi melek var demiş ![]() polis -hem ehliyetin yok hemde bisiklete üç kişi biniyorsun demiş ------------------------------------------------------------------------- Papaz ile Zangoç Papaz, iki metre ilerisinde duran zangoça sormuş: "Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı?" Zangoç'ta derin bir sessizlik ![]() ![]() ![]() lyice köpürmüş Papaz: "Sana soruyorum be adam! Duymuyor musun?" "Hayır, buradan hiçbir şey duyulmuyor efendim!" Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kez Zangoç seslenmiş: "Kilise için toplanan yardımları kim iç ediyor?" Papaz kendi kendine söylenmiş: "Hakikaten yahu! Buradan hiçbir şey duyulmuyor ![]() Yağmurluk İkiz kardeşler annlerının karnında papaz kaçtı oynuyorlarmış, d***en diğeri ötekine seslenmiş hey kapı açılıyor demiş ötekide olsun ya gelen babamdır demiş ![]() ![]() ________________________ Delikçi Memet Yeni evlenen çocuk cinsellik ile alakalı hiç bir bilgisi yoktur, kız da bir o kadar saf, ilk gece ne yapacaklarını bilmeden oynaşırlar ![]() ![]() Oğlu cevap verir valla henüz birşey olmadı, ama çok yakında olur der babasına ![]() ![]() ![]() Aradan birgün daha geçer, babası yine sorar oğluna ne oldu ![]() Oğul bu sefer farklı bir cevap verir ![]() ![]() Aradan bu şekilde birkaç gün daha geçer, ama hiç bir değişiklik olmaz sonunda babası oğluna der ![]() Bak oğlum, bizim köyün altındaki köyde namlı bir adam var namınca ona delikçi Mehmet derler, istersen onu kimse duymadan çağırıp şu işi hallettirelim yoksa rezil olucaz elaleme ![]() ![]() ![]() Ya baba tamamda ben göbekten uğraşıyodum delmeye bu adam çok aşağıdan delmiş ya ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------ Beni dinle Adam evine ***en gelir bir bakarki en samimi arkadaşı karısı ile sevişiyor ![]() -Şevket bunu bana nasıl yaparsın senle beraber aynı okullarda okumadıkmı ? aynı dönem aynı yerde askerlik yapmadıkmı sen benim hayatımı kurtardın ben senin,asker dönüşü paran yetmedi işini kurmak için sermayeni ben vermedimmi,şevket ![]() ![]() ![]() şevket bari ben konuşurken dur ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------- Belediye Damgası Çok mutaasip bir aile çocugu yine kendi gibi mutaasip eline el değmemiş bir kız bulur ve onunla evlenmeye karar verir, kız da *****mı *****, yatıp kalkmadığı ***ek kalmamış ![]() ![]() ![]() Kız da dediğini aynen yapmış, artık içi rahat muayene olmaya gitmiş ![]() ![]() Doktor "bir dakika deyip raftan ansiklopedileri indirmiş bakmış bakmış sürekli şaşkın şaşkın kıza bakıp "allah allah" deyip duruyormuş ![]() Delikanlı dayanamayıp sormuş "doktor bey yoksa kız değilmi?" Doktor; "kız olmasına kız ama benim anlayamadığım belediyenin damgasının burda ne işi var?!!!!" ------------------------------------------------------------------------- Tedbir Kızılderililerin genç reisi 18 yaşına geldiğinde canı kadın ister ![]() - "Oturan Boğa kadın ister ![]() - "Oturan Boğa ormana gitsin, üzerinde delik olan bir ağaç gövdesi bulsun ve onun üstünde eğitim yapsın, hazır olunca gelsin ![]() ![]() - "Oturan Boğa hazır ![]() ![]() ![]() - "90 derece eğil" der ![]() ![]() ![]() - "Oturan Boğa akıllandı, önce yaban arılarını kontrol!" ------------------------------------------------------------------------ Pilot Uçak havalandıktan sonra pilot mikrofonu açıp şöyle demiş "sayın yolcularımız uçağımız havalanmış durumdadır kemerlerinizi çözebilirsiniz" demiş ve arkasına yaslanmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Komik Fıkra Arvişi 1 |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkra Arvişi 1Zula Bir gün bi adam ile kızı,karayoluyla Hakkariden Şırnağa gidiyorlarmış Arabalarının bagajında da bir sandık dolusu altın ve mücevher varmış Güle oynaya yollarına devam ed***en birden yollarını teröristler kesmiş Adamı arabadan indirmişler,kızı da arabanın arkasından dolanarak babasının yanına gelmiş ![]() ![]() ![]() -Gittii altınlar! Diye yakınmaya başlamış ![]() -Üzülme baba onları aşk üçgenime sakladım demiş ![]() Adam bunu duyunca iyice kendini yerden yere atıp: -Tüüh,tüh!Anan da gelseydi,arabayı da kurtarırdık demiş ![]() ________________________ Ben Yaşıyorum Berrin bir işe müracaat etmis, medeni halini sormuşlar ![]() - Bes yıldır dulum, iki çocuğum var, biri on diğeri iki yaşında ![]() ![]() ![]() - Küçük çoçuğunuz iki yaşında ve kocanız öleli beş yıl oldu öyle mi ? - Evet, ama ben yaşıyorum! ![]() ![]() ________________________ Dolmakalem Adamın birinin daldan dala gez***en cinsel organı kırılmış ![]() ![]() - Ay kocacığım kırk yıl düşünsem bunun bir dolma kalem gibi doldurulduğu aklıma gelmezdi ![]() ![]() ![]() ________________________ Telkin Kadının başı çok ağrıyormuş ![]() ![]() ![]() - "Ne oldu" diye ![]() - "Valla, bana telkin önerdi, bir yere oturup kafamı iki elimin arasına alıp sallana sallana 'bu kafa benim değil, bu kafa benim değil' diye tekrarlayacakmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bırak yaa demiş, bana da telkin önerdi ama ben öyle saçma şeyleri yapmam" demiş, demiş ama o günden sonra adam olmuş bir canavar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hadi karıcığım demiş, sen hemen yatağa gir, ben bi banyoya gidip geleyim" demiş ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bu karı benim değil, bu karı benim değil" ________________________ Aptallık Bir Alman, bir ingiliz, bir Laz barda oturmuş bir yandan içip, bir yandan karılarının aptallığı konusunda sohbet ediyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________ Masal Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara :"Evin reisi ***ektir adli kitap varmı? ![]() ![]() Tezgahtar:"Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz ![]() ________________________ Yanlış ada Delikanlı olgunca bir arkadaşına yalvarıyor - abi nolursun zamparalık nasıl yapılır bana da öğret ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı o gün son ada vapuruna binmiş vapurdaki sallantıdan uyuya kalmış, birde gözlerini açmış ki heybeliadayı geçip büyükadaya gelmişler ![]() ![]() ![]() ![]() -Burası küçük bir yerdir h***es birbirini tanır buyüzden evime gidelim demiş ![]() ![]() - Karıcım geç kalınca bir motor tuttum geldim ve ben gelmeyince bana yapacağın bumuydu ![]() Bu arada bizimkine dönmüş - Ulan sana Heybeliada dedik, hergele, Büyükada değil ![]() ________________________ Daire Bir gün adamın biri tele kızın birisi ile beş yüz dolara anlaşırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Hanımefendi size beşyüz yerine ikiyüzelli dolar yolluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Beyefendi böylesi güzel bir dairenin daha önce kullanılmamış olabileceğini nasil düşünürsünüz, -Aslında daire hiç de büyük değil ![]() ![]() ![]() ________________________ İdeal Boğa Bir adamla karısı hayvanat bahçesini gez***en çiftlik hayvanlarının bulunduğu bölüme gelmişler ve bir çitin önünde durmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________ Beyaz Ayı 8 - 9 yaşlarında bir çocuk var, bu çocuğun en sevdiği şey yatak odasındaki dolaba girip oyuncak beyaz ayısı ile oynamak ![]() Yalnız bu duruma annesi cok kızıyormuş çünkü kocası yokken sevgilisini eve getiriyormuş ![]() Yine bir gün annesi sevgilisi ile dışarıda iş üzerindeyken çocuk dolapta beyaz ayısı ile oynuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sefer kocasıyla dışarda sevişmeye başlamışlar ![]() Bu sırada içerde çocuk ve adam karşı karşıya oturuyorlar ![]() ![]() * Amca, * Efendim? * Benim bi beyaz ayım var ![]() ![]() * Eee ![]() * Sen onu alıcaksın * çocuğum ben koca adamım ne yapıyım ayıyı? * yok yok alıcaksın ![]() ![]() * Alıcaksın, yoksa çıkar babama söylerim * Peki peki sus ![]() ![]() ![]() * $50 * Hadi lan ![]() ![]() * Peki bende çıkar babama söylerim ![]() ![]() ![]() * peki peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aradan bi süre geçmiş ![]() ![]() * Amca * ne var? * ayımı geri ver ![]() ![]() * hadi lan ben ona $50 saydım ![]() ![]() * vericeksin, yoksa çıkar babama söylerim ![]() ![]() * peki lan velet al sus şunu ![]() ![]() biraz sonra * Amca ![]() ![]() * ne var * benim beyaz ayı varya ![]() ![]() ![]() * eee ![]() ![]() * sen onu geri alıcaksın $100 * Hmmppf ! Bu böyle sabaha kadar devam etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *yerde para buldum onunla aldim demiş ![]() ![]() Annesi *Olmaz çocuğum sen günah işlemişsin, git bisikleti geri ver, parayı geri al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk istemeye istemeye gitmiş, bisikleti geri vermiş, parayı almış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahip kabinin diğer tarafından seslenmiş *Buyur çocuğum * Rahip amca benim bi beyaz ayım var Rahipten gelen cevap: ________________________ |
![]() |
![]() |
|