Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkra, işte, zuha

İşte 4. Cü Fıkra Zuha

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte 4. Cü Fıkra Zuha

Simdi adamin birinin japonyaya yolu dusuyo isini hallediyo gece oluyo diyo ki hadi geldik ta buralara bi capkinlik yapalim diyo
iste resepsiyona bildiriyo durumu hemen aninda cook enfes ilik gibi bi gey$a geliyo tIk tIk tIk basliyolar kadin bi ara cangcingcong diye baariyo
adam da dusunuyo "ulan kariyi acayip *iktim" kendiyle gurur duyuyo
ertesi gecede durum ayni yine baska bi gey$a yine tIk tIk tIk fakat bu geysada ayni bi ara yine cangcingcong diye baariyo adam yine mukemmel hallettim diyo
neyse amcamiz ertesi gun golf sahasina gidiyo bi arkadasi cagirmis arkadasi diyo ki gel beraeber oynayalim
adam diyo ki ben hic annamam gel gel ogrenirsin diyo basliyolar adam bizimkine acikliyo
"bak su topa vur ve su delige atmaya calis" adamm bi vuruyo tesaduf ya tak diye top delige giriyo
orda bulunan butun seyirciler cangcingcong diye baariyo hehehe adam diyo ben annamam
ne demek istedilercangcingcong diye ? adam da bizimkinin suratina bakiyo ve
"Yanlis delik" diyo ////dunya fani ölüm ani + rep versen ne olur yani /// haketmıyommu yoksa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com