![]() |
Toyoto'nun Krikosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toyoto'nun KrikosuBir Fransız, bir İtalyan ve de klasik olarak bir Türk avrupada trenle seyahat etme kararı vermişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"maymun gibi Japon taş gibi hatunu götürüyor" demiş ve -"ben şimdi hatunu ayarlarım" demiş ![]() -"Önce Japon'u halletmek lazım" demiş Fransız ![]() İtalyan dışarı çıkarken Japon'a seslenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() -"tam herife girecektim, ne olduğunu anlamadım" demiş ![]() ![]() -"ya kardeş sen ne yaptın öyle ya", diye ![]() -"bizim oralarda çok kullanılan bir yöntem var demiş", onu uyguladım ![]() -"Ne biçim yöntem bu" diye sormuşlar ![]() -"Oshidonun Koshidosu" demiş ![]() ![]() -"Benim arkadaşıma bu yapılır mı" ulen demiş ![]() ![]() ![]() ![]() -ne oldu diye ![]() -" abi herife tam girecektim, dünyam karardı" demiş ![]() Japon girmiş, selam vermiş yerine oturmuş ![]() -" birader ne biçim bir yöntem bu yahu?" diye sormuş ![]() -bizim orada çok ünlü başka bir yöntem daha var demiş ![]() -"Moshidonun Koshidosu" demiş ![]() ![]() Bizim Türk içinden -"iki tane dev gibi herif dayak yedi, ama ne etcez Türklüğe bok sürdürmücez, dayak yersek biz de yeriz" demiş ![]() Bizimki dışarı çıkarken Japon'a da seslenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İtalyan'la Fransız içeride şaşırmış ![]() ![]() -Japon'a ne oldu diye ![]() Japon da hiç bir şey anlamadığını söylemiş ![]() ![]() -"ne oldu ya, hiç bir şey anlamadım, ne yaptın" diye sormuş ![]() -"sizin oralarda çok kullanılan bir yöntem" demiş ![]() ![]() -"Ne bu ya" demiş ![]() "Toyota'nın Krikosu" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|