![]() |
Aşkım Sen Ol Allah'm |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Aşkım Sen Ol Allah'mAŞKIM SEN OL ALLAH'IM ![]() ![]() ![]() Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarini duyan ![]() ![]() ![]() Sensin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan ![]() ![]() Sen benden cansın,SEN hayatıma anlamsın ![]() ![]() geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımdan,bütün arayışlarımda,dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda ,Sensin gökkubbemin rengarenk gökkuşağı ![]() ![]() ![]() özüm Sensin,Tebessum ettiğimde Sen benim gülümsemensin ![]() ![]() Sen benim yüreğimsin,beni hakiki seven Sensin ![]() ![]() ellerimin,gözlerimin,yüreğimin mimarı! her bir zerrenmin nakışlarında,sanatından bir emareyim ![]() ![]() gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin,şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim ![]() sevgiyi kalbime ilham etmeseydin,Seni sevmenin güzelliğini,sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim ![]() ![]() gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin,gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim ![]() ![]() her gün güneş olup aydınlattın semaları,karanlıkta bırakmadın umutlarım ![]() ![]() Ey cömertlerin En cömerti! Rezzak isminle donattın afakımı,Settar isminle örttün ayıplarımı, Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi ![]() ![]() ![]() "Yine Gel"!dedin ![]() ![]() Vedud olan Sensin seven sensin,senden başka kimim var ki,kapısına gideyim? aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi ![]() ![]() baharım Sen ol sevgili ![]() ![]() ![]() Gülüstanım sen ol Ey Sevgili! Ey ellerimden tutanım ![]() yokuşları çıkarma karşıma ![]() ![]() ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana sürünerek değil,koşarak getir ![]() ![]() uzattım ellerimi,bırakma beni ![]() Elim sen ol Allah'ım!Kolum kanadım,dilim damağım,tek güvenim dayanağım,sahibim Sen ol ![]() ![]() ![]() Ayım güneşim,Gözyaşım tebessümüm,Sen ol ![]() ![]() Geldım işte kapına,Aşkının fukarasıyım ![]() Aşkım sen Ol Allah'ım, Aşkım Sen ol!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'm |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'mcoq qzLdi tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'm |
![]() |
![]() |
#4 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Aşkım Sen Ol Allah'mey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!beni sana sürünerek değil,koşarak getir ![]() ![]() ![]()
|