![]() |
-----İddaacı :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() -----İddaacı :)adamın biri iddacı diye bi dükkan açar ![]() ne iş yaptığını merak eden 2 zabıta dükkana girip: -sen ne yapıyosun ![]() -iddaya girerim abi ![]() -nasıl oluyo ![]() -bak şimdi abi ben gözümü çıkarıp masaya korum ![]() -olur mu len oyle şey ![]() -marmısınız iddaya 100 ytlye ![]() bi süre bekleyen zabıtalar ![]() iddaci gözünü çikarıp masaya koymuş ordan alıp yerine takmış zabıtalar sinir olup gitmişler birkaç gün sonra zabıtalar iddacıya gene giderler hem bu sefer yeni maaş almışlardır dükkana girerler kimse yok 5-10 dk ![]() -hoşgeldiniz abiler ne istersiniz girelim mi iddaya -nasıl olcak iddacı ![]() -benim penisim dörtgen, ama bu sefer 500 tl tamam mı zabıtalar çok şaşırır dörtgen olur mu hiç diye konuşurlar kendi kendilerine bi süre düşünüp -tamam len ![]() iddacı fermarını açar zabıta-hani len normal işte iddacı- allah allah bi ellesene abi zabıta-hani oğlum yok bişey iddacı diğer zabıtaya dönüp -abi bide sen ellesene zabıta-olmadı işte benimkinden bi farkı yok iddacı-tamam abi siz kazandınız alın size 1000 tl zabıtaların ardından hemen kahveye koşan iddacı -evet beyler zabıtalrın eline verdim şimdi paraları göreyim |
![]() |
![]() |
|