Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adet, benden, buyrun, fıkrada, gülümseme, inş, küçükte, olsa, olustururum, yüzünüzde

Buyrun 5 Adet Fıkrada Benden İnş. Yüzünüzde Küçükte Olsa Bir Gülümseme Olustururum...

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buyrun 5 Adet Fıkrada Benden İnş. Yüzünüzde Küçükte Olsa Bir Gülümseme Olustururum...

Öğretmen matematik dersinde:
-Çocuklar, dedi, sayılar asla yalan söylemez Örneğin bir adam bir tarlayı, on iki günde sürerse, on iki adam bir günde sürebilir Buna benzer bir örnek de siz bulun bakalım
Öğrencilerden biri kıs kıs gülerek parmağını kaldırdı:
-Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusu'nu altı günde geçiyorsa, altı vapur bir günde, yüz kırk vapur bir saatte geçer

Babası Fikrete sordu:
-Sınıfta durumun nasıl?
-Çok iyi babacığım Sobanın yanında oturuyorum

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, Bu mikroskoplarda lam da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak
Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş Ama bir şey yapamıyorlar En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış
Hoca arkasından seslenmiş Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu

Nuri okuldan eve bir gözü mosmor dönmüştü Annesi çıkıştı:
-Aşk olsun gene mi döğüştün mektepte?
-Şey Büyük bir çocuğun bir küçüğü döğmesine engel olmaya çalıştım da anneciğim
-�Afferin, bak bu cesaret işi Kimdi o küçük?
-�Ben anne

Öğretmen sınıfta madenleri ve ne kadar değerli olduklarını anlatıyormuş
Dersin bitiminde çocuklara sormuş:
- Çocuklar! Kim hangi madene sahip olmak ister?
Önce David cevap vermiş:
- Platin, öğretmenim Onunla kendime bir Porsche alırdım
Ardından Mike cevaplamış:
- Altın, öğretmenim Altınlarımla kendime son model bir Cadillac alırdım
En son Küçük Joe yanıtlamış:
-Silikon, öğretmenim Ablamda iki tane var, kapının önündeki arabaları hayal bile edemezsiniz!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com