Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceset, parası

Ceset Parası

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ceset Parası

Ceset parası
II Dünya Savaşı sırasında Rus orduları geri çeliyorlar Ve Rus generali durumu kurtarmak için askerleri teşvik etmeye karar vermiş Her getirilen ölu Nazi için 10 ruble vaad etmiş Askerler saldırdılar Çatışmadan sonra kimi 1 kimi 3 ceset getiriyorlar ve paralarını anında alıyorlar Birara bir Yahudi asker bir vagon sürükleyerek getirdi Vagonun kapısını açtı, içerisi ceset doluydu General bunu görünce şaşırdı ve askeri kenara çekerek şöyle dedi :
-Asker, anlarsın ya bütçemiz zayıf, haydi ben sana 750 ruble ceset başı veriyim
Asker : -Olmaz, dedi, Zaten bana geliş fiyatı 830 ruble

General
Komutan karargah garajına telefon açar:
Komutan: "Zırrr Zarrr"
Er:"Aluuu"
Komutan: "Şu anda garajda kaç tane araç var?"
Er: "Şu anda ipne generalin jipinden başka bi moh yokh
Komutan:" Ulan sen kiminle konuştuğunu biliyor musun lan, ben generalim!
Er: Mosmor bir şekilde yaa öyle mi? Eee peki siz kiminle konuştuğunuzu biliyor musunuz?
Komutan: "Yooo"
Er:"O zaman bay bay mına godumun generali! Çatt

Safari
Bir Amerikali ile Japon safari'ye çıkmışlar Her ikisi de son teknolojik silahlarıda birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar Derken uzakta bir aslan görünmüş
Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş Ama karavana Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş Fakat o da karavana Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış Amerikalı sormuş :
-Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın ?
-Yoo, senden hızlı koşsam yeter

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com