Vazelin:Dd |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vazelin:DdAdamın biri motosiklet almış Satıcı, adama bir kutu vazelin hediye ederek "Yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz " demiş Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş Neyse akşama doğru kız "Gel, seni bize götürüp ailemle tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz![]() ![]() " demiş ve bir hatırlatmada bulunmuş:"Yalnız dikkat et, bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz Konuşan bulaşıkları yıkar![]() ![]() "Adam dört kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün, dağ taş her yer bulaşık ![]() ![]() Ulan, bir konuşursak yandık demiş![]() ![]() Yemek yerken aklına "Ulan ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez " fikri gelmiş Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok Bir de öpeyim demiş; Öpmüş Gene çıt yok![]() ![]() Ulan, ben bununla bu işi burada pişireyim demiş, herkesin gözü önünde o iş olmuş, ama gene çıt yok ![]() ![]() ![]() Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmiş ![]() ![]() Gene çıt yok![]() ![]() Tam bu sırada dışarda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış![]() ![]() ![]() "Tamam, tamam koy onu yerine, bulaşıkları ben yıkarım " ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|