![]() |
Temel Hacca Gider |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Hacca Gider> Temel bir gün hacca gitmeye karar verir ![]() > > helal et ben hacca gidiyorum' der ![]() > > Fadime de 'Bir sartla der beni de götürürsen' ![]() > > Fadime'ye 'Tamam gel, o zaman annelerimizle helalleselim' der ![]() > > Temel'in annesine giderler 'Anne hakkini helal et biz hacca gidiyoruz' der annesi de 'Bir sartla der benide götürsen' ![]() > > Temel onu da ikna edemez 'Tamam' der ![]() ![]() ![]() ![]() > > Temel çaresiz üçünü de alip hacca gider ![]() > > Haccin gereklerini yerine getirler ![]() > > Dönecekleri gün herkes son ibadetlerini ve tövbelerini yapmak için odalarina geçer ![]() ![]() > > 'Allahim beni affet Temel'in babasini 4 kez aldattim' ![]() > > Temel inanmiyorum diyerek odasina dogru yürür, ikinci odada kayinvalidesinin tövbesini duyar ![]() > > 'Allahim beni affet Fadime'nin babasini 8 kez aldattim' ![]() > > Temel duyduklarina inanamaz ![]() > > Son odada Fadime'nin tövbesini duyar 'Allahim Sen Beni affet Temel'i 1 kez aldattim' ![]() > > Temel büyük bir sok içerisinde odasina kapanir dizlerinin üstüne çökerek baslar tövbe etmeye: > > -Allahim sen onlari bosver, huzuruna bu kadar ******yu getirdigim için asıl beni affet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|