Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkarın, dilinizi

Dilinizi Çıkarın

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dilinizi Çıkarın

Dilinizi Çıkarın
Doktor şikayetiri dinledikten sonra kıza dönmüş: "Soyunun!" demiş "Fakat doktor" demiş kız, "Hasta olan ben değilim, annem"
"Doktor anneye dönmüş: "Dilinizi çıkarın bakayım hanımefendi""

Wilson Çivileri
Adamın birinin bir çivi fabrikası vardır ve reklam yaptırmak istiyordur Pazarlamacı bir arkadaşı ile konuşurken arkadaşı "Wilson Çivileri" diye bir reklam ayarlayabileceğini söyler "Bana bir hafta ver" der arkadaşı "Sana bir kasetle döneceğim" Bir hafta sonra pazarlama uzmanı Wilson'u görme ye gelir Kaseti videoya koyar ve çalıştırır "
Romalı bir asker, İsa'yı çarmıha çivilemekle meşgul, yüzünü kameraya çevirir ve "Wilson Çivileri kullanın, onlar her şeyi taşırlar!" der Wilson çılgına döner ve bağırır; "Senin problemin ne? Bunu asla TV'de göstermezler, sana ikinci bir şans veriyorum, ama kesinlikle Romalılar'ın İsa'yı çarmıha germesi gibi şeyler istemiyorum"
"İkinci hafta pazarlamacı elinde başka bir kasetle gelir Yine kaseti videoya koyar ve çalıştırır Bu sefer kamera, Roma'nın dışından merkeze doğru yakınlaşır ve çarmıha gerili İsa'nın önünde durur Romalı bir asker yukarı bakar ve "Wilson Çivileri Her şeyi taşır!" der
"Wilson kendini tutar bu sefer "Sen, beni anlamıyorsun, çarmıhta bir İsa istemiyorum Sana son şans veriyorum ve bir hafta içinde yayınlanabilecek bir reklamla gelmeni istiyorum" der Bir hafta daha geçer "
"Wilson sabırsızca beklemektedir Pazarlama uzmanı yeni kasetiyle gelir Saçları uzamış, çıplak bir adam nefes nefese koşmaktadır Bir düzine Romalı asker de peşinden kovalamaktadır Tepenin başına gelirler ve askerlerden biri kameraya döner: "Keşke Wilson Çivileri kullansaydık!"

Papaz
Papaz, iki metre ilerisinde duran zangoça sormuş:
"Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı?" Zangoç'ta derin bir sessizlik İyice köpürmüş Papaz: "Sana soruyorum be adam! Duymuyor musun?" "Hayır, buradan hiçbir şey duyulmuyor efendim!" Olacak şey mi! İki adım öteden beni duymuyorsun"
Zangoç bıyık altından gülmüş;
"İsterseniz yer değiştirelim, anlarsınız" Yer değiştirmişler Bu kez Zangoç seslenmiş: "Kilise için toplanan yardımları kim iç ediyor?"
Papaz kendi kendine söylenmiş:
"Hakikaten yahu! Buradan hiçbir şey duyulmuyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com