![]() |
Komik Fıkralar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Fıkralar...Erkek: Tanrım, Kadınları niye bu kadar güzel yarattın? -Tanrı cevaplamış:'Aşık olasınız 'diye ![]() ![]() ![]() -Erkekeki niye bazen aptal oluyorlar? -Tanrı:Onlar da size aşık olabilsinler diye ![]() ![]() ![]() ![]() ================================================== Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve LasVegas'ın yolunu tutar ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hayatim, evde misin?" - "Evet kocacığım ![]() - "İyi ![]() ![]() ![]() ![]() - Kadın sevinç dolu bir çığlık atar “Ayyyyyyyyyyy harikasın!! Hemen hazırlanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Adam cevap verir: “ Umurumda değil ![]() ![]() ================================================== Amerikalılar bir gün son teknoloji ürünü mükemmel bir uçak yapmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -üç kez daha çıkmış ve çakılmaya az kalmışken monitörde bir yazı daha çıkmış : " Repeat after me; eşhedünla ilahe illallah ve eşhedüennemuhammeden abdühü ve rasülühü" ================================================== ==== Bir gün bir baba oğlunu dua ederken duyar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hanım bugün ben işteyken neler oldu?" diye ![]() - Karısı "Bizde bir şey olmadı ama postacı öldü!!!" |
![]() |
![]() |
|