![]() |
Günün Fıkrası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günün FıkrasıKadının biri, kocasını üç erkekle aldatıyormuş ![]() ![]() Kadın yine böyle bir günün sonunda, adamlardan birine demiş ki, "Sen yarın gelirken, bir tepsi dolma yaptırıp getir ![]() Diğerine de " Sen de birbüyük kap ayran getir ![]() ![]() Diğer adam çok fakir olduğu için ona, "Sen de… boşver, sen hiçbir şey getirme ![]() ![]() Ertesi gün olmuş fakat, kadın bu günün günlerden Pazar olduğunu unutmuş, eteği tutuşmayabaşlamış ![]() " Eyvah!"diyerek, kocasının yanına gitmiş, "Sen bu gün kahveye gitmeyecek misin? Ben evde temizlik yapacağım ![]() ![]() Kocası gittiği gibi üç adam da eve gelmiş ![]() ![]() kocam geldi galiba ![]() ![]() ![]() Adam da, "Yahu karnım çok acıktı ![]() ![]() ![]() Kadın, " Allahım, bir tepsi dolma olsa da yesek ![]() ![]() Elinde dolma tepsisi olan adam, çıkıp yanlarına gelmiş ![]() "Sen kimsin yahu?"diye sormuş ![]() " Ben, Allah tarafından geliyorum, karınız dolma istedi ![]() demiş ve hemen çıkıp gitmiş ![]() Kadının kocası, olayın şokunu atlatamadan "Yaa, tamam da…"demiş ve karısına dönüp "Bu ayransız gitmez, sen bari bir ayran yap"demiş ![]() " Allahımbir damacana ayran olsa da içsek ![]() |
![]() |
![]() |
|