![]() |
Mehmet İle Handan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet İle HandanMehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar ![]() Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler ![]() ![]() Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok ![]() Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner ![]() Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum ![]() Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım ![]() Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum ![]() Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp ![]() Sevgiler oğlun Mehmet ![]() Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum ![]() Fakat konu şu ki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu ![]() Sevgilerle annen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|