![]() |
Bir Üst Sınıfa Geçme İsteği! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Üst Sınıfa Geçme İsteği!Bir gün Ali, öğretmeni Ayşe Hanıma giderek dersten sonra kendisiyle görüşmek istediğini söyledi ![]() -Sorun nedir Ali? - Ben bu sınıfın düzeyine göre fazla zekiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstek konusunda bilgi verilen Müdür Ali'ye bunun için bir testten geçmeyi isteyip istemediğini sordu ![]() Ali tereddütsüz kabul etti ve test başladı ![]() -Söyle bakalım Ali: 3X4 -Oniki -Peki 6X6 -Otuzaltı Müdür bey -Japonya'nın başkenti -Tokyo Ve test bir saat sürdü, Ali hiç hata yapmadı ![]() öğretmeni de soru sormak istedi ![]() ![]() Öğretmen sorulara başladı: -İneklerde dört tane, ben de iki tane olan nedir? -Bacaklar öğretmenim! -Doğru! Peki; senin pantalonunun içinde olup, benim pantalonumun içinde olmayan nedir? Müdür bu soruya çok şaşırır ![]() - Cepler öğretmenim ![]() -Kadınların tüylerinin en kıvırcık olduğu yer neresidir ![]() Velet tereddütsüz yanıt verdi: -Afrika'dır öğretmenim ![]() -Yumuşak olup, kadınların ellerinde sertleşen nedir? Müdür gözleri faltaşı gibi açılmış tam konuşacakken Ali yanıtladı: -Tırnak cilası ![]() -Peki ![]() Müdür kulaklarına inanamıyordu ![]() -Yatak öğretmenim ![]() - Kadın vücudunda en nemli organ hangisidir? -Dil öğretmenim ![]() Nefes nefese kalan Müdür test'i bitirmeye karar verdi ve: - Değil bir üst sınıfa, ben bunu doğrudan Üniversiteye göndereceğim ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|