![]() |
Sefiorum Yhaa |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Sefiorum Yhaabu daa bana aşkımın yasdığı bi şiirr aslında benm koyduğum şiirler genelde onun eserlerii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda ![]() Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum ![]() Hiç korkmuyorum seni sevmekten ![]() Senin gülüşünü seviyorum ![]() Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum ![]() Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten ![]() Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum ![]() Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum ![]() Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum ![]() Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum Prensesim :red_heart::red_heart::53: aşkışımm bende seni sefiormm ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sefiorum Yhaa |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Sefiorum Yhaaşiir güzelmiş ![]() ![]() umarım hep mutlu olursunuz hayatyolu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Sefiorum Yhaakezbana katılıyorum inş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sefiorum Yhaacanlarımm benmm çok tşkklerrrr inşallahh bozulmazz tşk edrm hepinizee |
![]() |
![]() |
|