Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
isteyen, karısık, okusun, valla

Valla Hem +18 Hem Karısık İsteyen Okusun :D

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Valla Hem +18 Hem Karısık İsteyen Okusun :D

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs Merak bu ya O da arabayi izleyerek ormana gitmis
Bir de ne görsün Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz Nefes al Sakinles Öyle anlat" demis
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler"
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu Devamini anlatma, sakla Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum"
Aksam olmus, yemege oturmuslar Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm Ben de ormana gittim Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar"

Evleneli 15-20 sene geçmiştiKadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası "Hanım hanım"diye seslendi"Ne kadar şişmanladığının farkındamısın ?İddiaya girerim ,popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor"

Seslenmekle de kalmadı İçerden mezurayı getirdiÖnce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü"Bak" dedi"İkisi de nerdeyse aynı" Kadın sesini çıkarmadı Bütün gün de somurttu oturdu

Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı
"Ne dersin bir sevişmeye"
Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:

"Manyak mısın senUfacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?"

Yeni evli cift balayi icin bir otele gitmis Ilk gece butun pozisyonlari denemisler
Ertesi gece kadin:
- Tum pozisyonlari denedik degisik bir sey yapalim bu sefer demis
Erkek biraz dusundukten sonra:
- Buldum! Sen pencerenin onune git ,ben de kapinin onune, birbirimize dogru kosup birleselim demis
Kadin kabul etmis,yerlerini almislar
Erkek:
- uce kadar sayiyorum, ucte kosmaya basla demis
- Biiirr, ikiiii ve uucccccc!!!!!!!!
Velhasil erkek hizalayamamis ve otelin 2kat penceresinden havuza dusmus Havuzdan cikacak ama cirilciplak oldugu icin utaniyor Bakmis havuz kenarindaki barin barmeni hala is basinda hemen seslenmis:
- Arkadas ! Ordan bana bir masa ortusu uzatir misin?
- Niye? diye sormus barmen
- Pencereden dustum deuzerinde hic bir sey yok, cikamiyorum havuzdan
- cikin cikin, hic kimse sizi farketmez
- Nasil yani?
- Oteldeki herkes 2katta kapi koluna giren kadini kurtarmakla ugrasiyor

Adamin biri is ariyormus Calismak istedigi firma ile gorusmeye girmis Sorular sinavlar adam berbat,hic bir iste calismasi mumkun degil Ama torpili yuzunden bir oneri getirmeleri de sart!!!
"Marketing dusunur musunuz?" diye sormuslar
"Nee?!!" demis adam, "daha iyi birsey yok mu?!"
"Peki, satis sorumlusu olur musunuz?"
"Olmaz" demis, "daha nitelikli birsey isterim"
"Finans isleriyle ilgilenseniz?"
"Yok daha neler, hayatta yapmam; daha iyi birsey, daha iyi birsey!!!" diye sizlanmis bu sefer
"Peki o zaman" demisler "size icinde hem seyahat hem seks olan bir sey onerelim"
"Hah!"diye bagirmis adam "aynen boyle birsey ariyorum Nedir o?"
"Siktir git"

Sovalyelerin gozupek oldugu eski zamanlarda bu sovalyelerden biri Hacli Seferlerine cikmaya karar verir Yola cikmadan once kahyayi yanina cagirir:
- Hacli Seferlerine katilacagim Karimin bekaret kemerini sana veriyorum Sana guveniyorum 10 yil icinde donmezsem anahtari kullanabilirsin
Sovalye bastan asagi donanir, tozlu yollara revan olmadan once donup son bir kez satosuna bakar Birden kahyanin, bagirarak nefes nefese satodan disari kostugunu gorur:
- Durun! Durun! Majesteleri Oh, iyi ki size yetisebildim Yanlis anahtar vermissiniz

Adamin biri, seks hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider ve sikayetlerini anlatir:
- Doktor bey, bana bir seyler oluyor Sevisirken bir sicak basiyor, terliyorum, bir soguk basiyor, üsüyorum
Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya rastlayamaz Adama hitaben:
- Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim
Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir:
- Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus
Kadin:
- Aman körolasica herif, bir Agustosta sevisir, bir de Ocakta!!!

Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister
Kabilenin büyücüsüne gider, der ki:
- "Oturan Boga kadin ister" Büyücü:
- "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin 15 gün sonra reis geri gelir
Der ki:
- "Oturan Boga hazir" Büyücü de kabiledeki en güzel kizi ona verir Reis alir kizi çadira girer
- "90 derece egil" der Kiz egilince, kiza bir tekme vurur Kiz çiglik atarak bunu niçin yaptigini sorar
Reis söyle cevap verir:
- "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com