![]() |
Valla Hem +18 Hem Karısık İsteyen Okusun :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Valla Hem +18 Hem Karısık İsteyen Okusun :DMinik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs ![]() ![]() ![]() Bir de ne görsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu ![]() ![]() ![]() ![]() Aksam olmus, yemege oturmuslar ![]() ![]() Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evleneli 15-20 sene geçmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seslenmekle de kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı ![]() "Ne dersin bir sevişmeye ![]() ![]() Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı: "Manyak mısın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni evli cift balayi icin bir otele gitmis ![]() ![]() Ertesi gece kadin: - Tum pozisyonlari denedik degisik bir sey yapalim bu sefer demis Erkek biraz dusundukten sonra: - Buldum! Sen pencerenin onune git ,ben de kapinin onune, birbirimize dogru kosup birleselim demis ![]() Kadin kabul etmis,yerlerini almislar ![]() Erkek: - uce kadar sayiyorum, ucte kosmaya basla demis ![]() - Biiirr, ikiiii ve uucccccc!!!!!!!! Velhasil erkek hizalayamamis ve otelin 2 ![]() ![]() ![]() - Arkadas ! Ordan bana bir masa ortusu uzatir misin? - Niye? diye sormus barmen - Pencereden dustum de ![]() ![]() ![]() ![]() - cikin cikin, hic kimse sizi farketmez ![]() - Nasil yani? - Oteldeki herkes 2 ![]() ![]() Adamin biri is ariyormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Marketing dusunur musunuz?" diye sormuslar ![]() "Nee?!!" demis adam, "daha iyi birsey yok mu?!" "Peki, satis sorumlusu olur musunuz?" "Olmaz" demis, "daha nitelikli birsey isterim ![]() "Finans isleriyle ilgilenseniz?" "Yok daha neler, hayatta yapmam; daha iyi birsey, daha iyi birsey!!!" diye sizlanmis bu sefer ![]() "Peki o zaman" demisler ![]() ![]() "Hah!"diye bagirmis adam "aynen boyle birsey ariyorum ![]() "Siktir git ![]() Sovalyelerin gozupek oldugu eski zamanlarda bu sovalyelerden biri Hacli Seferlerine cikmaya karar verir ![]() - Hacli Seferlerine katilacagim ![]() ![]() ![]() ![]() Sovalye bastan asagi donanir, tozlu yollara revan olmadan once donup son bir kez satosuna bakar ![]() - Durun! Durun! Majesteleri ![]() ![]() ![]() Adamin biri, seks hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider ve sikayetlerini anlatir: - Doktor bey, bana bir seyler oluyor ![]() ![]() Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya rastlayamaz ![]() - Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim ![]() ![]() ![]() Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir: - Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus ![]() Kadin: - Aman körolasica herif, bir Agustosta sevisir, bir de Ocakta!!! Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister ![]() Kabilenin büyücüsüne gider, der ki: - "Oturan Boga kadin ister ![]() - "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin ![]() ![]() Der ki: - "Oturan Boga hazir ![]() ![]() ![]() - "90 derece egil" der ![]() ![]() ![]() Reis söyle cevap verir: - "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!" |
![]() |
![]() |
|