![]() |
Üç Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üç AdamÜç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında duruyormuş (doğal olarak yeni ölmüş adamlar bunlar) ![]() sormuş melek ![]() Adam anlatmış: "Uzun süredir karımın beni aldattığından şüpheleniyordum ![]() gitme bahanesiyle evden çıktım ve 2 saat sonra haber vermeden döndüm ![]() yeni çıktığını söyledi ama ben ona inanmadım çünkü saçları kuruydu ![]() yoktu, fakat yatak odasının penceresinde iki el gördüm ![]() ![]() ![]() Ellerine vurarak onu aşağı düşürdüm ama çok şanslıymış, çiçek tarhının üzerine düştü ve ölmedi ![]() Ben de buzdolabını üzerine attım ![]() de kalp krizi geçirdim ![]() Sıra ikinci adamdaymış: "Şortumu giymiş evimde günlük sporumu yapıyordum ![]() Koşu bandını fazla hızlandırmış olmalıyım, birden şerit koptu ve beni üzerinden fırlattı, pencereden dışarı uçtum ![]() ![]() Ama manyağın biri beni ellerime vurarak aşağı düşürdü ![]() Neyse ki çiçeklerin üzerine düşüp kurtuldum ama sapık herif bu sefer de üzerime buzdolabını attı ve burdayım işte ![]() ![]() ![]() sıra üçüncü adamdaymıi: "Ben buzdolabının içinde çıplak bir şekilde bekliyordum, kendimi burada buldum ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|