![]() |
Cevap : Allah Islah Etsin |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Allah Islah Etsinprotestona bende katılıyorum gözyaşı ve hakakten allah ıslah etsin diyorum artık buramıza kadar geldi ![]() ![]() konu için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Allah Islah Etsinİlginç bir ders Demokrasi=kapitalizm=iyi diyor İslam=terörizm=kötü Bir de bugunkü dersleri AMerika neden yanlış yapmaz? 1- Biz çok iyi kişileriz 2- Biz soylu insanlardan gelmişiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Allah Islah Etsintükçe çevirilerin için tşkler ama yorumunua alsaydık merak ettim yani ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Allah Islah EtsinAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçi amerikalıların %50si aptalmış ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Allah Islah EtsinFazla fast food aptal etmiş sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Allah Islah Etsinkendini bilmezlikten başka bişey değil bu ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sonic
|
![]() Cevap : Allah Islah EtsinO ne ya adamlar mini minileri yanlış eğitiyorlar ah bir bilseler hep su terör yapanlar yüzünden herkes lekeleniyor çok yazık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
signum
|
![]() Cevap : Allah Islah Etsinya hepsi akilli olsa o zaman ay a mi tasinacaktik |
![]() |
![]() |
|