![]() |
Hastane Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastane FıkralarıHasta doktora derdini anlatti : - Sabahlari bir türlü yataktan kalkamiyorum ![]() ![]() - Sikayetiniz bunlar mi? - Evet ![]() - Bunun adi tembellik ![]() - Biliyorum doktor ![]() bir adi yok mu? -------- Adam psikiyatriste giderek derdini anlatiyordu : - Hep ayni rüyayi görüyorum : Bir kapi var üzerinde bir yazi ![]() ![]() ![]() itiyorum bir türlü açilmiyor ![]() ![]() - Kapinin üzerinde ne yazili ? - Çekiniz yazili ![]() - Anlasildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- Hemsire hastalarin muayine edildigi kanepede uyuyor doktor masasinda bir tip kitabini okuyordu ![]() Doktorun karisi sessizce içeri girdi kocasina arkadan yaklasti siki siki sarilip öptü ![]() - Görüyorsun ki çalisiyorum sevgilim dedi ![]() sevistik ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------Adam ruh doktoruna gitmis - Bende unutkanlik basladi doktor bey demis - Ne zamandan beri diye sormus doktor - Ne ne zamandan beri doktor bey? -------- Kati yürekliligiyle ünlü sadrazam pasadan söz ediliyordu ![]() o sirada yanlarinda bulunan ünlü bir doktor kendisini tedavi etmisti ![]() Içlerinden biri doktora sordu : - Simdi nasil? - Iyilesiyor ![]() ![]() Konusmalari dinleyen Tevfik Fikret kis kis güldü : - Elbette öyle olacak ![]() ![]() ![]() ![]() --------- Hemsire doktora hastayi gönderdi : - Kalbini dinlemek için ne zaman egilsem kalp atislari hizlaniyor ![]() - Önlügünü ilikle ! ![]() ![]() --------- Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor yaninda kendisini izleyen hocasina sordu : - Nasil buldunuz hocam? Profesör : - Iyi iyi ![]() ![]() ![]() ![]() poposuna saplak vurulur ! ![]() ![]() ---------------------------------------- Doktor hastasina o güne degin yapilan tahlillerin sonuçlarini açiklamaktadir; -Size bir kötü bir de daha kötü haberim var ![]() ![]() ![]() ![]() sonuçlarina göre 24 saatlik ömrünüz kalmis ![]() Adam yikilir ve doktora dönüp : "Hayir olamaz ![]() ![]() olamaz ki? Doktorun yaniti kisa olur : -Dünden beri size ulasmaya çalisiyorum ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|