![]() |
Azrail .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azrail ..Adamin biri arabasiyla giderken yolda bir yolcu alir arabaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor ![]() ![]() ![]() - eee hemserim kimsin nereye gidersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu - ben Azrailim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor alayci bir tavirla - sen mi Azrailsin der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu sakin bir tavirla sen daha once Azrail gordunmude tarif ediyorsun der ![]() ![]() ![]() ve ekler yolcu ![]() ![]() ![]() ![]() - inanmadin bana oylemi der ![]() ![]() ![]() ![]() sofor - inanmadim tabii der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksin der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gercekten de adamin dedigi gibi sofor 200 metre ilerde bir yolcu daha alir ![]() ![]() ama yolcu on tarafa oturur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor yanindakine ![]() ![]() ![]() - ee sen kimsin nereye gidersin der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor - yaw su arkadaki adam bana Azrailim diyo goruyonmu su herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geciyor zibidi der ![]() ![]() ![]() ![]() ondeki arkaya bakar ama kimse yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ondeki - abi arkada kimse yokki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor hisimla arkaya bakar ve - kormusun be adam arkada oturuyorya der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ondeki arkaya bir daha bakar ve - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mi geciyorsun der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - gordunmu der ondeki beni ne duyabilir nede gorebilir der sofore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaki sofore ![]() ![]() ![]() - hadi der arabayi kenara cek 2 rekat namaz kil canini alacam der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arabadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra ![]() ![]() ![]() ![]() sonra ne olmus biliyormusunuz?? adamlar arabayi aldigi gibi kacarlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|