Temel bir gün avrupaya giderTemelin kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içerbirgun
bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içerÜç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;-"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?Temel cevap verir;-"ben,Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyizhepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" derYine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verirTemel biralari içtikten sonra tamkalkarken barmen sorar;-"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir;-"Hayir ben içkiyi biraktim da"
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.