Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayda, hayatını, kararttı, tümör

Tümör Hayatını Altı Ayda Kararttı!

Eski 08-07-2008   #1
su perisi

Tümör Hayatını Altı Ayda Kararttı!

Hüseyin Mert’in hayatı 6 ayda kabus oldu Belindeki tümör dolayısıyla belden aşağısı felç olan Mert için en acısı da hayat arkadaşının kendisi ve çocuklarını terk etmesi oldu

Aydın’ın Didim ilçesi Çamlık Mahallesinde oturan 37 yaşındaki Hüseyin Mert’in hayatı 6 ayda kabus oldu 6 ay öncesine kadar ilçede motor tamirciliği yapan Mert’in hayatı 6 ay önce belinde oluşan tümör dolayısıyla bir anda değişti

Belindeki tümör nedeniyle vücudunun alt kısmı felç olan Hüseyin Mert’in bu durumdan dolayı ilk olarak 5 ay önce evlendiği ikinci eşi olan Süheyla Mert evi terk etti Eşinin evini terk etmesinden sonra ilk eşinden olan 3 çocuğu da babalarını bırakıp annelerinin yanına yerleşti Hüseyin Mert’in bu durumu dolayısıyla bakımını anne ve babası üstlenirken, ailenin maddi açıdan kötü durumda olması sorunları giderek arttırdı

Yaşadıkları zor durumu anlatan Mert’in annesi Nazmiye Mert, “Oğlumun 6 ay öncesine kadar hiçbir sağlık sorunu yoktu 6 ay önce oğlum belinden rahatsızlandı Doktorların yaptıkları teşhis neticesinde oğlumun belinde tümör tespit edildi Bir çok sağlık kuruluşuna başvurduk fakat herhangi bir sosyal güvencesi olmadığından dolayı bakımını yaptıramadık Eşimin de gözleri görmüyor O nedenle çalışamıyorbu açıdan geçimimizi zor sağlıyoruz Ayrıca oğlumun her gün giderleri için para lazım Kardeşlerinin de pek katkısı olmuyor Şu an itibariyle evimiz içinde sıkıntılar var Bize verilen tebligat gereği 11 Ağustos’ta evimizi boşaltmamız gerekiyor Gidecek yerimiz yok Yarın da sularımızın kesileceğini öğrendik Bunca sıkıntının içinde bir de ev sıkıntısı yaşıyoruz” dedi

KİMSE YARDIM ELİNİ UZATMADI
Oğlunun rahatsızlığından dolayı eşi tarafından terk edildiğini hatırlatan anne Mert, “Eşinden sonra 3 torunum da babalarını terk etti Kardeşlerinin de durumu iyi değil Maddi açıdan hiçbir yerden destek görmüyoruz Sadece kardeşim Hüseyin’in ihtiyaçlarını karşılıyor Bize yardım eden kimse yok İlçe Kaymakamlığının ve belediyemizin yardımlarını bekliyorum Oğlumun bu durumu bizleri çok üzüyor Duyarlı halkımızdan yardımlar bekliyorum” diye konuştu

(İHA)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com