Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkralar, karma

Karma Fıkralar - 1

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma Fıkralar - 1

piskopat Lazin biri annesini babasini sülalesini kesmis dogramis Mahkeme günü hakim idam kararini
vermis ve son olarak Laza sormus: Son diyecegin bisey varmi? Laz: Hakimim aciyun baa, ben yetimim

Kara cıların komutanı bir asker çağırmış Asker - "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş Komutanı
yere yatmasını istemiş Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker
kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş Havacıların komutanı bir asker çağırmış Asker yine - "Emret komutanım
"diyerek komutanının yanına gitmiş Komutanı helikoptere binmesini emretmiş Asker helikoptere
binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre
itaat etmiş ve atlamış Yereçakılmış ve can vermiş Komutan da diğeri gibi dönerek - "İşte cesaret "
demiş Sıra gelmiş denizci komutana Denizci komutan askerini çağırmış Asker çakı gibi hazırola
geçmiş ve -"Emret komutanım" demiş Komutan - Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş
Asker; - "Hadi lan" demiş Komutan diğer komutanlara dönerek - "İşte asıl cesaret bu " demiş

Ücüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış Tam açılışın
yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmıs Japon;
-'Gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım' diyerek harakiri yapmış
Amerikalı;
-'Gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek tabancasını çekip intihar etmiş
Tüm bunlari izleyen Türk müteahhit de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş: '
-'İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum''

Adamın biri birgün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur
çocuğa senin adın ne der çocuk tam söyleyeceği sırada dur ben tahmin edeyim der ama baş harfini
söyle der :
çocuk -y der
adam başlar saymaya -yasin çocuk başını sallar
-yusuf çocuk gene başını sallar adam y ile başlayan tüm isimleri sayar çocuk her seferinde başını
sallar
adam iyice sinir olur kız isimleride saymaya başlar çocuk gene başını sallar
adam en sonunda bilemedim ne lan senin ismin der
çocuk -yamazan der

Sarışının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir
Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda
durduğunu görür Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir sorununun
olmadığını söyler Bir süre sonra sarışın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi
rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak;
- ''Senin arkadaşın olmamı istermisin?'' diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte;
- ''tamam'' der
İlerleme kaydettiğini düşünen sarışın öğretmen;
- ''Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?''
Afallayan çocuk hayretle cevap verir;
- ''Çünkü ben kaleciyim''

Karı-koca yatağa giriyorlar, tansiyonlar yülseliyor, sevişmeye
hazırlanıyorlar Ancak kadın durup dururken, "Dur, canım istemiyor, sadece
bana sarıl" diyor Adamcağız, "Neden?" diyor
Karısı: "Bir kadın olarak sevgi ihtiyaçlarımı anlamıyorsun" diyor Adam,
sevişemeyeceklerini anlıyor ve kadının istediğini yapıyor Ertesi gün adam,
karısını çok güzel bir mağazaya götürüp, alışveriş yapıyor Kadın, 3
tane pahalı kıyafet deniyor ama karar veremiyor Adam, karısına hepsini
almasını söylüyor Sonra, $200'dan 3 çift ayakkabı da alıyor Sonra,
pırlanta küpeler alıyor Kadın heyecanlanıyor, mutlu oluyor Kocasının delirdiğini
düşünüyor ama umurunda değil, pırlanta kolye de alıyor Kocası, "Kolye
sevmezsin sen ama bunu beğendiysen, alabilirsin" diyor Kadın zıplıyor,
yerinde duramıyor mutluluktan "Hazırım, kasaya gidelim" diyor kadın
Kocası: "Hayır hayır hayır bunları satın almayacağız ki" diyor
Karısının yüzü bembeyaz oluyor
Kocası: "Bunlara sadece sarılmanı istiyorum"

Devamı gelecekk

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com