![]() |
Karma Fıkralar - 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma Fıkralar - 1piskopat Lazin biri annesini babasini sülalesini kesmis dogramis ![]() ![]() vermis ve son olarak Laza sormus: Son diyecegin bisey varmi? Laz: Hakimim aciyun baa, ben yetimim ![]() ![]() Kara cıların komutanı bir asker çağırmış ![]() ![]() yere yatmasını istemiş ![]() kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş ![]() -"İşte cesaret" demiş ![]() ![]() "diyerek komutanının yanına gitmiş ![]() ![]() binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış ![]() ![]() demiş ![]() ![]() ![]() geçmiş ve -"Emret komutanım" demiş ![]() ![]() Asker; - "Hadi lan" demiş ![]() ![]() ![]() Ücüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış ![]() yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmıs ![]() -'Gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım' diyerek harakiri yapmış ![]() Amerikalı; -'Gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek tabancasını çekip intihar etmiş ![]() Tüm bunlari izleyen Türk müteahhit de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş: ' -'İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum' ![]() ![]() ![]() Adamın biri birgün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur ![]() çocuğa senin adın ne der çocuk tam söyleyeceği sırada dur ben tahmin edeyim der ama baş harfini söyle der : çocuk -y der adam başlar saymaya -yasin çocuk başını sallar -yusuf çocuk gene başını sallar adam y ile başlayan tüm isimleri sayar çocuk her seferinde başını sallar adam iyice sinir olur kız isimleride saymaya başlar çocuk gene başını sallar adam en sonunda bilemedim ne lan senin ismin der çocuk -yamazan der Sarışının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir ![]() Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür ![]() olmadığını söyler ![]() rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak; - ''Senin arkadaşın olmamı istermisin?'' diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte; - ''tamam'' der ![]() İlerleme kaydettiğini düşünen sarışın öğretmen; - ''Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?'' ![]() Afallayan çocuk hayretle cevap verir; - ''Çünkü ben kaleciyim'' ![]() ![]() ![]() Karı-koca yatağa giriyorlar, tansiyonlar yülseliyor, sevişmeye hazırlanıyorlar ![]() bana sarıl" diyor ![]() ![]() Karısı: "Bir kadın olarak sevgi ihtiyaçlarımı anlamıyorsun" diyor Adam, sevişemeyeceklerini anlıyor ve kadının istediğini yapıyor ![]() karısını çok güzel bir mağazaya götürüp, alışveriş yapıyor ![]() tane pahalı kıyafet deniyor ama karar veremiyor ![]() almasını söylüyor ![]() ![]() ![]() pırlanta küpeler alıyor ![]() ![]() ![]() düşünüyor ama umurunda değil, pırlanta kolye de alıyor ![]() sevmezsin sen ama bunu beğendiysen, alabilirsin" diyor ![]() yerinde duramıyor mutluluktan ![]() ![]() Kocası: "Hayır hayır hayır bunları satın almayacağız ki" diyor ![]() Karısının yüzü bembeyaz oluyor ![]() Kocası: "Bunlara sadece sarılmanı istiyorum" Devamı gelecekk ![]() |
![]() |
![]() |
|