![]() |
Cevap : Ve Tanrı Kadını Yarattı |
![]() |
![]() |
#2 |
önder uçar
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını Yarattı3 tane fotoğraf var ne alaka şimdi anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını Yarattı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Tanrı kadını yarattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını Yarattışu tanrı kelimesini kullanmasanız olmuyor en azındna rica ediyorum hiç sevmiyorum bu ayrımın farkına varalım ne güzel esmaül hüsnasında ALLAH demek varken ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını YarattıAlıntı:
Tanrı kelimesinden niye bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz? Tanrı kelimesinde bir yanlışlık mı var?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını YarattıAllah kelimesi ile tanrı kelimesi arasında ne fark vardır : bizim eski atalarımız müsliman olmadan önce yaratıcı bir zata inanıyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hiç bir zaman Cenab-ı Hakkın bütün Esma-i Hüsnasını cami,ism-i zat olan Allah kelimesinin karşılığı değildir ![]() Allah dendiği an,bütün kainatta tecelli eden isimleriylebir zat-ı ecell-i A-la akla gelir Allah kelimesiyle anlaşılan budur ![]() ![]() konu için tşkler ![]() ![]() umarım sorunuza cvp olmştur sevgili dejavu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını YarattıAlıntı:
evet bir yanlışlık var bu ufak farkı dikkatli dejavu nasıl kaçırdı hayret ettim bizim tanrımız ALLAH'dır ![]() sanırım bu yeterli ayrıca ben yokken benim yerime cvp veren esmer-yar kardeşimede çok tşk ederim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Ve Tanrı Kadını Yarattıevet katılıyorum ![]() |
![]() |
![]() |