74 yaşında hala lise 2de |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
74 yaşında hala lise 2de74 yaşındaki Hintli adam, lise ikinci sınıfı 38 yıldır geçemiyor Her gün beslenme çantasını hazırlayıp okula gidiyor![]() HİNDİSTAN'DA çiftçilik yapan Shiv Charan isimli adam, yarıda bıraktığı okuluna 1969'da diploma almak için geri döndü Kendisine "Okulu bitirmeden evlenmeyeceğim" sözü veren adam 38 yıldır 10'uncu sınıf derslerini vermeye çalışıyor Her gün kitaplarını ve beslenme çantasını hazırlayarak 15 yaşındaki sınıf arkadaşlarıyla birlikte okula giden 74 yaşındaki Shiv iki yıl içinde okulu bitireceğini iddia ediyor Evlilik konusunda ise "Diplomamı alayım evleneceğim 30 yaşından genç istiyorum" diyor Ancak karnesine bakıldığında, evliliğin çok uzakta olduğu görülüyor Öğretmenleri her dersten kalan adamın daha çok çalışması gerektiğini söylüyor Komşuları ise, "Bu yıl bitireceğim diye diye 38 yıl geçti Bu kafayla hayatta okulu bitiremez" diyor
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2deokumanın yaşı yoktur diye boşuna dememişler
|
|
#3 |
|
dark_defender
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2de
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2de |
|
|
#4 |
|
bbk
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2debeslenme çantası için gidiyordur bu kesin ben öyle yapardım ilk okulda:Dteşekkürler
|
|
#5 |
|
**LegenD**
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2devayy beee :) :) inşllh liseyi bitirince üniversite felan düşünmez bu adam :) :)
кαç тαвυт göмüℓє¢єк уєяαℓтıηα νє кαç кιşι gι∂є¢єк нαвєяѕιz υzαкℓαяα? кαç уαℓαη уıкα¢αк güνєηℓєяι? кαç ѕαтıя уαzıℓα¢αк кα∂єя кιтαвıηα, кαç ∂αмℓα gözуαşı ∂öкє¢єкѕιη υğяυηα νє кαç уαяıη вєкℓєує¢єкѕιη ![]() ![]() ???__________________________ _________________________________
|
|
|
|
#6 | |
|
!Chile_Kesh!
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2deAlıntı:
![]() ![]() ![]() yattara61
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
^^^PAPATYA^^^
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2deokumanın yaşı yokta iş kötü :) |
|
|
|
#8 |
|
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2deçok ilginç bir hayat öyküsü paylaşım için tşkler |
|
|
|
#9 |
|
dejavu2009
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2deben bütün yorumlar için teşekkür ederim ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
djdem
|
Cevap : 74 yaşında hala lise 2deaman allah korusun alah o amcaya zihin açıklığı versin :D
|