![]() |
İstanbul'daki Hastaneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul'daki HastanelerAşağıdaki liste İstanbul'daki tüm hasteneleri listelemektedir Devlet hastaneleri Bakırköy Devlet Hastanesi Bakirköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Baltalimani Kemik Hastaliklari Hastanesi Beykoz Çocuk Gögüs Hastaliklari Hastanesi Beykoz Devlet Hastanesi Beyoglu Hastanesi Bezmialem Valide Sultan Vakif Gureba Hastanesi, Aksaray Büyükada Devlet Hastanesi Çatalca Devlet ve Bölge Trafik Hastanesi Darülaceze Hastanesi, Okmeydanı Denizcilik Bankası Hastanesi, Karaköy Deri ve Tenasül Hastaliklari Hastanesi, Cankurtaran Haseki Hastanesi, Aksaray Haydarpaşa Numune Hastanesi Heybeliada Sanatoryumu, Gögüs Cerrahi Ve Hastalıkları Merkezi İstanbul Esnaf Hastanesi İstanbul Polis Hastanesi, Koşuyolu Istanbul 70 ![]() İstinye Devlet Hastanesi Kartal Acil Yardim ve Trafik Hastanesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koşuyolu Kalp ve Araştırma Hastanesi Lepra Hastanesi, Bakırköy Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Pendik Devlet Hastanesi Prof ![]() ![]() PTT İçerenköy Hastanesi Sağmalcılar Devlet Hastanesi Sait Çiftçi Kamu Sağlığı Merkezi ![]() Sarıyer Ismail Akgün Devlet Hastanesi Silivri Devlet Hastanesi Sultanbeyli Devlet Hastanesi Şile Devlet Hastanesş Şişli Etfal Hastanesi Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi TCDD Yakacık Hastanesi Validebağ Öğretmenler Hastanesi, Kadıköy Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi SSK hastaneleri SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi SSK Bakirköy Osmaniye Dispanseri SSK Bayrampaşa Dispanseri SSK Beyoğlu Dispanseri SSK Cibali Dispanseri SSK Erenköy Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi SSK Eyüp Hastanesi SSK Göztepe Eğitim Hastanesi SSK İstanbul Eğitim Hastanesi, Samatya SSK İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi, Kartal SSK Kartal Hastanesi SSK Okmeydanı Hastanesi SSK Paşabahçe Hastanesi SSK Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Maltepe SSK Şişli Hastanesi DoğumevleriMeltem Doğum ve Çocuk Hastanesi, Haznedar Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar Üniversite hastaneleri İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tip Fakültesi Hastanesi Marmara Üniversitesi Hastanesi Askeri hastaneler GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Gümüşsuyu Asker Hastanesi Kasımpaşa Deniz HastanesiÖzel hastaneler Academic Hospital, Altunizade Acıbadem Hastanesi, Kadıköy Akça Hastanesi, Fatih Aksaray Vatan Hastanesi Aksoy Hastanesi, Şişli Alman Hastanesi, Taksim Amerikan Hastanesi, Nişantaşı Anadolu Hastanesi, Üsküdar Ataköy Hastanesi, Yenibosna Avcılar Anadolu Hastanesi Avcılar Candan Hastanesi Avcılar Hayat Hastanesi Avcılar Hospital Avrasya Hospital, Zeytinburnu Avrupa Hastanesi, Mecidiyeköy Avusturya Saint George Hastanesi, Karaköy Bağcılar Hastanesi Bahçelievler Ömür Hastanesi Bakırköy Ömür Hastanesi Balat Musevi Hastanesi (Or-Ahayim), Fatih Balıklı Rum Hastanesi, Zeytinburnu Balkan Hastanesi, Bahçelievler Bayrampaşa Göz Hastanesi, Eyüp Beşyüzevler Hayat Hastanesi, Bayrampaşa Bilgi Hastanesi, Şişli Büyük Anadolu Hastanesi, Şirinevler Büyükçekmece Hastanesi Can Hastanesi, Şişli Çamlıca Hayat Hastanesi Çamlıca Ömür Hastanesi Çamlık Hastanesi Çapa Hastanesi Çapa Millet Hastanesi Çevre Hastanesi Diabet Hastanesi, Şişli Doğan Hastanesi, Küşük Çekmece Doğaner Hastanesi, Fatih Dragos Hastanesi Dragos Şifa Hastanesi Dünya Göz Hastanesi, 1 ![]() Erdem Hastanesi, Ümraniye Esnaf Hastanesi, Eminönü Fatih Hastanesi Fertijin Kadın Hastalıkları ve Doğum Merkezi, Nişantaşı Florance Nightingale Avrupa Hastanesi, Şişli Florance Nightingale Hastanesi, Çağlayan Florance Nightingale Metropol Hastanesi, Gayrettepe Gaziosmanpaşa Hastanesi Gelişim Hastanesi, Bahçelievler Göksoy Hastanesi, Kadıköy Göz Nurunu Koruma Vakfı Bayrampaşa Göz Hastanesi Göztepe Hastanesi Güzelbahçe Hastanesi, Nişantaşı Halkalı Kent Hastanesi Hattat Hastanesi, 3 ![]() Hayrunnisa Hastanesi Haznedar Hastanesi, Bahçelievler Haznedar Ömür Hastanesi Hizmet Hastanesi, Bahçelievler Huzur Hastanesi, Fatih İncirli Hastanesi, Bakırköy International Hospital, Yeşilköy İstanbul Hospital, İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi, Fatih İstanbul Memorial Tıp Merkezi İtalyan Hastanesi, Tophane John F ![]() Kadıköy Şifa Hastanesi Kadıköy Vatan Hastanesi Kadıoğlu Hastanesi, Mecidiyeköy Lape Hastanesi, Şişli Levent Hastanesi, 4 ![]() Marmara Hastanesi, Maltepe Merter Vatan Hastanesi Meyan Hastanesi, Kozyatağı Okmeydanı Hastanesi Ortadoğu Hastanesi, Kartal Özel Kartal Hospital, Kartal Özel Umut Hastanesi Safa Hastanesi, Bağcılar Seyfi Basa Çocuk Hastanesi, Kadıköy Surp Agop Hastanesi, Şişli Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Tem Hospital, İkitelli Tepebaşı Vatan Hastanesi Tosunoğlu Hastanesi, Şenesenevler Türkiye Gazetesi Hastanesi, Şişli Üsküdar Hastanesi Vatan Hastanesi, Aksaray Yaşam Hastanesi, Bahçelievler Yaşar Hastanesi, Bakırköy Yeni Bosna Hastanesi Yeni Ufuk Hastanesi Yeşil Bahar Hastanesi, Çiftehavuzlarİstanbul, Marmara Bölgesi'nde il ve Türkiye'nin en büyük kenti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|