Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalbi, kırık, sevgili

Kalbi Kırık Bir Sevgili

Eski 08-01-2008   #1
hayko26

Kalbi Kırık Bir Sevgili

2005-06 sezonunda Juventus’tan Fenerbahçe’ye transfer olan ve gösterdiği performans ile sarı- lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Stephen Appiah, DHA’ya ilginç açıklamalar yaptı

Özellikle Fenerbahçe yönetimine oldukça kırgın olan Ganalı futbolcu, herşeye rağmen Fenerbahçe’yi çok sevdiğini söyledi

Appiah, “Şu an gerçekten tam olarak nerede oynayacağımı bilmiyorum Taraftarlar için İtalya’dan dönüp yine Türkiye’de oynarım, ama yönetim için bilemiyorum Fenerbahçe’ye geri dönüş için söyleyecek çok fazla bir şeyim yok Eğer böyle bir şeyi isteselerdi, yönetim bunu daha önceden yapardı Şubat ayından bu yana beni kimse aramadı Hayatta olup olmadığım ile ilgili bilgileri yoktu Şu an benim için önemli olan, tekrar futbola dönmem ve iyileşmem” dedi

Fenerbahçe’den ayrılış şekli sebebiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan başarılı orta saha oyuncusu, “Kalbi kırık bir bir sevgili gibiyim Çünkü Fenerbahçe’ye sevgimi gösterdim Gerçekten çok fazla hayal kırıklığına uğradım Bana kontratımın sona erdiğini söylediler Serbest bir oyuncuyum Şu an resmi olarak FIFA’nın kararını bekliyorum Teklifler var, ama acele etmek istemiyorum Kendim için en doğru kararı vereceğim Belki Brescia olabilir Şu an sağlığım yerinde, tam olarak iyileştim“ ifadelerini kullandı

Appiah, sarı-lacivertli takımın Aurelio’nun gidişi ile büyük güç kaybettiğini, Zico’nun gönderilmesine ise şaşırdığını belirtti

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com