![]() |
Azmi Aksoy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azmi AksoybağlantısızEkim 2006 Azmi Aksoy 1958 yılında Ankara`da doğdu ![]() Ankara Türkiye Cumhuriyetinin başkenti ve ikinci büyük şehri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1982 yılında A ![]() ![]() ![]() 1989 yılında intikalen İstanbul`a gelen Kara Lisan Okulundaki Yunanca öğretim üyeliği devam ederken İstanbul, Marmara Bölgesi'nde il ve Türkiye'nin en büyük kenti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1996- 2000 yılları arasında Lisan Okulu Uzaktan Eğitim Genel koordinatörlüğü görevlerini yürüttü ![]() ![]() ![]() 2000 yılı Mart ayında öğretmen binbaşı rütbesindeki iken kendi isteği ile emekli oldu ![]() Emekliliğini müteakip, Babıâli Kültür Yayıncılığının kuruluşunda yer aldı ve bir müddet yayınevinin Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü ![]() # Ölçme Değerlendirme ve Soru Bankası, # Akademik Check-Up Programı, # OYİS (Okul Yönetimi ve İletişim Sistemi), # SDGP (Sosyal ve Duygusal Gelişim Programı), # TİBEP (Temel İnsanlık Becerileri Eğitimi Programı), # SEM (Sürekli Eğitim Merkezi), # Anne-Baba Okulu Seminer Programı, # VEP (Veli Enformasyon Programı) ![]() 2003 yılından itibaren Home-Office tarzında çalışmalarına devam ederek yayınevlerine yayın ve danışmanlık hizmeti vermekte, bilgisayar eğitim yazılımları hata raportörlüğü yapmakta, bazı vakıf, kurum ve kuruluşlara da İnteraktif Modern Yunanca dil eğitimi vermektedir ![]() Yunanca ve İngilizce bilmektedir ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Azmi Aksoy maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|