![]() |
Astım - Yanlışlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astım - YanlışlarAstım hakkında etrafta bir çok söylence (yanlış bilinen, uydurma) dolaşır ![]() ![]() ![]() ![]() Astım süreklilik arzeden kronik bir durumdur ve hava yolu iltihaplanması kalıcı olabilir ![]() ![]() ![]() Astım psikolojik bir rahatsızlıktır ![]() Astım, akciğerlerinizdeki hava yollarında yerleşik, kronik bir hastalıktır ![]() ![]() Astım sürekli bir sağlık durumu olduğu için, semptomlarını kontrol altında bulundurmak ve krizleri önlemek amacıyla, çoğu yetişkin ve çocuk astım ilaçlarını düzenli olarak almak zorundadır ![]() Astım daha çok duygusal insanlarda görülür ![]() Astıma neden olan şey duygular değildir ![]() ![]() Astım büyüyünce geçen bir hastalıktır ![]() Bazen büyüdükçe, astımın şiddetti azalabilmektedir ![]() ![]() ![]() Astımlı kişiler spor yapamaz ![]() NBA yılzdızları Isaiah Thomas ve Dominique Wilkens, Olimpiyat şampiyonu atlet Jackie Joyner-Kersee ve şampiyon yüzücü Amy van Dyken bu söylencenin gerçeği yansıtmadığının yaşayan kanıtlarıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|