Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denizli, emanet, kalesi, vegaya

Denizli Kalesi Vega'ya Emanet

Eski 07-31-2008   #1
hayko26

Denizli Kalesi Vega'ya Emanet

Denizli kalesi Vega'ya emanet

Denizlispor, Venezuelalı file bekçisi Renny Vicente Vega Fernandez ile 3 yıllığına anlaştı Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, kulüp binasındaki imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, Vega'nın Denizlispor'da çok başarılı olacağına inandığını söyledi
İpek, ''Vega'nın tecrübesi tartışılmaz Kendisine çok güveniyoruz Başarılı olacak Güçlü bir ekip kurduk Ligde fırtına gibi eseceğiz'' dedi Denizlispor forması giyecek olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten deneyimli kaleci Vega, ''Benim çılgın bir kaleci olduğum söyleniyor Ben çılgın değilim Oyundaki gerekenleri yapıyorum Denizlispor'da başarılı olmaya geldim Başarılı olacağıma da inanıyorum Hem de milli takımımın kalesini korumak istiyorum'' diye konuştu
Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen Vega, konuşmanın ardından kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi, kulüp başkanı İpek ile birlikte imzaladı Öte yandan Hacettepe'den transfer edilen Ali Bayraktar ile Sakaryaspor'dan alınan Ercan Yaman'ın da bugün resmi sözleşmeye imza atacakları öğrenildi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com