![]() |
Acıyı Görmek Mi İstiyorsun? Gözlerime Bak |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Acıyı Görmek Mi İstiyorsun? Gözlerime BakAcıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin ![]() O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu ![]() Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz ![]() Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin ![]() Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara süzülür gibi ![]() Ellerin nasıldı? Küçük müydüler? ve parmakların ince uzun mu? Parmaklarını parmaklarımın arasında hissedip, Seninle sahil boyu denizi hiç fark etmeden bir birimize bakıp yürüyemedik ![]() Gözlerinin yeşilinde geleceğe dair hayaller kuramadan, sadece umut ettim gözlerini görebilmeyi ![]() Ve o gözlerinde ki ışıltıyla karanlık gecelerime yol göstermeni istedim ![]() Acıyı görmek mi istiyorsun ![]() Gözlerime bak! Ve yaşanmamış boşa geçen anların hüzünlü şiir'ini oku, Kirpiklerinden sıyrılıp yanaklarına düşen dizelerimde ![]() Bensiz yattığın o yataklarda benli hayaller kurma artık ![]() Sabahlara merhaba derken beni seven bir şair var deyip gurur duy sadece ![]() Ve hiç bilme o şairin senin için her gün defalarca öldüğünü ![]() Ve bil ki insan sevdiğiyle beraber olacak mahşerde ![]() Tek avuntum bu şimdilik ![]() Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben, Ben seni bu dünyalık mı sevdim sandın? Ölüm'müş,terk edilişmiş umurumda değil,gelme istersen ![]() Nasılsa bir gün hayat biletimi kestiğinde, Kavuşma vakti olacak benim için ölüm ![]() Dudaklarımda ki acı tat? Yoksa acı bir tebessüm mü olacak sana ulaşmayı beklemek? Ne yazık hiç bilemeyeceğim ![]() Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Sen uzakta çok uzakta Bensiz bir yaşamın anlamsız günlerini yaşamaktasın, Benim gibi ![]() Seni seviyorum, Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime, Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı, Haykırışı bu sevdiğim ![]() Sana ulaşamasam da, Biliyorum ki zavallı kalbim Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun ![]() Biliyorum beni sevdiğini Acıyı tattığını da benden uzaklarda Ama hiç bana sana ait bir şeyi vermedin? Acı tek taraflı olsaydı, Ne yürek dayanırdı ne yaşamın bir anlamı olurdu ![]() Ama yokluk kötü sevdiğim ![]() Bir beden olmak isteyen yüreklerde ayrı ayrı yaşamak kötü ![]() Sana her fırsatta koşmak isterken beni durdurmaların, Yüzüne hasret kaldığım günlerde Beni ısrarla kırışlarını hiç anlamış değilim ![]() Eminim yine okuyunca bu şiirimi büzeceksin dudaklarını Ve eminim ağlayacaksın ![]() Ağlamak seni ben yapar sevdiğim Ve beni sen yapanda içimde senin için yanan bir kalple yaşamak ![]() Her gün ben durup kendimi dinlerim Bir gün seninle bir bankta oturup Sadece ve sadece hiç konuşmadan gözlerine bakmak isterdim Kaç zamandır bir hüzün dolaşıyor odamda ![]() Duvarlar bir şeyler söylüyor sanki Adım adım yok oluşumu izliyorum Her batan güneşin karanlığı getirmesiyle ![]() Sabahlara kadar uykusuz gözlerimle uzaklara, karanlıklara bakıyorum mütemediyen
![]() |
|