![]() |
Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım...Yakar gidersin kirpiklerimi vakitsiz akşamlarda ![]() ![]() Bilir misin ahraz aşkın dudaklarından neler dökülür konuşabilse? Ya gözleri görmeyen aşık, görebilse? Konuşabilmek, görebilmek kuşkusuz cennete açılan en büyük pencere ![]() Nice kahır dolu sensiz gecenin her hangi birinden, karanlığın rahmine özlemin köz olup düşerken yazıyorum ve bu yazmalar son zamanlarda daha çok acıtıyor içimi ![]() Gözlerinde hayata sarılmayalı, bir sinemada ellerimizi kavuşturup saçlarını okşamayalı, “gökyüzünde yalnız kalan yıldızlar…” şarkısını birlikte dinleyip hüzünlenmeyeli ve ansızın gönlümden göç edeli hayli zaman olmuş ![]() ![]() Senden hatıra kalan her şeyi kafamın içinde saklıyorum, konuşmaların, “çın çın çınlıyor…” Bakmaya kıyamadığım gözlerin, kalbimin bütün karanlıklarını aydınlatıyor ![]() Güneşimsin hala ve yolumu bulduğum ayım ![]() Senelerdir dilsiz, görmezim… Dilim sen, gözlerim sen olmuşken nasılda bıraktın gittin ![]() ![]() ![]() Tütünsüz kaldığım geceler oldu, efkârımı sarıp içtim ![]() ![]() ![]() Hiç mi duymadın sesimi, hiç mi rüyalarına girmedi kan çanağı gözlerim ve bu ayrılık hiç mi sızlatmadı kalbini? Sevgili; şarap kırmızı, kan kırmızı, bilir misin kaç kez kanımı içime akıtıp içtim ve kaç şiir biriktirdim; “Gelirsin” adında, sarı sayfalar arasında? Yer yüzünde hiç kimsenin yaşamadığı kadar, yıldızlar kadar, hiç kimsenin olmadığı kadar yalnız bırakıp, yaşarken milyon kere öldürüp de gittin… “Sen benim cennetimin penceresini kapatıp da gittin ![]() Ömrümce her saniye ölmeye razıyım ve bütün acılarına… “Yeter ki son bir kez bu ahraz, gözlerinde kalbine olan susuzluğunu konuşsun…” |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım...duygu dolu bir yazı olmuş su perisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım...paylasım için tesekrler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım...paylaşımın için teşşekürler su perisi
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Güneşimsin Hala ve Yolumu Bulduğum Ayım...Ben asıl okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|