![]() |
Haram ve Helal...(Güzel Bir Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Haram ve Helal...(Güzel Bir Hikaye)Gencin birisi Kabe’de hep, - “Ey doğruların yardımcısı olan Allah’ım, Ey haramdan sakınanların yardımcısı olan Allah’ım, sana hamdü sena ederim,” diye dua eder ![]() Bu durum herkesin dikkatini çeker ![]() - “Neden hep aynı duayı yapıyorsun, başka birşey bilmiyor musun?,” der ![]() O da anlatır: Yedi sekiz sene önce yine Kabe’de iken içi altın dolu bir torba buldum ![]() ![]() - “Bu altınlarla, şunları şunları yaparsın” diyordu ![]() ![]() ![]() ![]() - “şöyle bir torba bulan var mı?” diye bağırıyordu ![]() ![]() - “Nasıl bir torbaydı? içinde ne vardı?” diye sordum ![]() ![]() - “Torban burada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “Bu köle için ne istiyorsunuz?” dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “Efendim, ben Fas emirinin oğluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “Bu esiri bize satar mısın?” dediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “Sen bunu pazardan otuz altına almadın mı? Biz sana iki mislini veriyoruz” dediler ![]() - “öyleyse gidin pazardan alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “çok zengin bir ailenin iyi bir kızı var ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben de “Olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - “içinde 970 altın var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Haram ve Helal...(Güzel Bir Hikaye) |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Haram ve Helal...(Güzel Bir Hikaye)emeğine sağlık cnm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Haram ve Helal...(Güzel Bir Hikaye) |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Haram ve Helal...(Güzel Bir Hikaye)bakan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|