![]() |
Yaradılış |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() YaradılışKARI & KOCA Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi ![]() dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu ![]() Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğin yanından geçerken koca, alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların mı?' Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım' ![]() KELİMELER Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu ![]() ![]() ![]() 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime' Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır ![]() Kocası karısına döndü ve sordu: 'Efendim?' ![]() YARADILIŞ Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum ![]() Karısı yanıtladı: 'Açıklamama izin ver ![]() çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!' ![]() KONUŞMAMA CEZASI Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı ![]() kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı ![]() Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır ![]() yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı ![]() Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını farketti ![]() Çok kızdı, tam karısının o nu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu ![]() 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı ![]() ![]() Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller ![]() Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir kabataslak vardır ![]() ![]()
|