![]() |
Kadın,Kocası ve Kaynana |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Kadın,Kocası ve KaynanaGenç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar: 'Sevgilim, Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu ![]() yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum ![]() Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü ![]() Haberin olsun dedim ![]() Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım ![]() Öptüm, Biricik eşin' Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar: 'Sevgili anneciğim, Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor ![]() eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki ![]() Selam ve sevgilerimle' Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar: 'Sevgili oğlum, Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı ![]() Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık ![]() durumda takdir edersin ki, senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim ![]() Seni seven annen ![]()
![]() |
Cevap : Kadın,Kocası ve Kaynana |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Kadın,Kocası ve Kaynana![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|