![]() |
Gülemye Hazır Olun |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Gülemye Hazır OlunÖğrencim, verdiğim ödevin son sayfasını tamamlamamış ![]() Öğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi çevirdi ve sordu: -Gençler alkol var mı?, Cevabımız: -Yok valla, hepsini içtik ![]() Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum ![]() ![]() ![]() Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri döndü ![]() ![]() Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler için sadece şunu söylemek istiyorum: Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı ![]() Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp, Bunlar tazemi?diye sormuştu ![]() Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: Yok abla, pil takıp oynatıyoruz ![]() Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar ![]() -Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz ![]() -Geliyoruz anacım, sen öyle kal! Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti ![]() -Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı ![]() Bugün radyoda duyduğum kan anonsu üzerine kan vermek için hasteneye gittim ![]() ![]() -Son iki yıl içinde cinsel ilişkiye girdiniz mi?şeklindeydi ![]() çizdirmek istemediğim için Evet cevabını işaretledim ![]() ![]() ![]() - Son iki yıl içinde eşcinsel ilişkiye girdiniz mi?diye soruyormuş ![]() Sonuç: Bilumum HIV testlerinin yapılmasını beklemek için saatlerce lobide oturdum ![]() ![]() ![]() Polis anonslarına bir ek de benden ![]() ![]() Iftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alıyoruz ![]() -Komiserinkinde susam olmasın ![]() ![]() Arkadaşımın sevgilisi komiser ![]() - Bilmem kaç merkez, yolda üç tane o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam ![]() diye bir telsiz anonsu gelmiş ![]() - Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız ![]() ![]() On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş ![]() - Komiserim malum kadınlar o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahçe´den Beşiktaş´a doğru yürüyordum ![]() ![]() ![]() -Alırım anahtarını Hasaaan!' ![]() ![]() Alıntıdır
|