![]() |
Hitler Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Hitler FıkralarıHitler ve Göering Hitler ve Göering bir barda oturmaktadırlar ![]() Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Göering değil mi diye sorar ![]() Barmen "Evet, onlar" der ![]() Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar: "Selam, ne yapıyorsunuz?" Hitler cevaplar: "3 ![]() ![]() Adam sorar ![]() Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der ![]() Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Göering'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemiştim!" Adolf 20 ![]() babasına sormuş: - "Baba! kedilerin kuyruklarını kesip kemer yapmak günah mıdır?" Baba ilgisizce; - "Günahtır evladım" demiş - "Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah mıdır?" - "O da günahtır evladım" - "Peki baba Japonların beyinlerinden çorba yapmak günah mıdır?" - "Ooofff! O da günahtır evladım" - " Peki baba yahudilerin yağlarından sabun yapmak günah mıdır?" Baba en sonunda dayanamaz: - "Değildir ulan ![]() gelir böyle sorular sormak? ![]() ![]() ![]() Hitler Hitler üç esir yakalamış, İngiliz, Fransız ve bir Yahudi ![]() - "Size soru soracağım, bilirseniz sizi bırakacağım" demiş ![]() İngiliz’e sormuş - "Titanik kaç yılında battı?" İngiliz hemen cevap vermiş - "1912? diye ![]() Hitler göndermiş İngiliz'i ![]() kez: - "Titanik'te kaç kişi öldü?" Fransız cevap vermiş - "1050? - "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis ![]() Ve Yahudi'ye dönmüş; - "Say lan isimlerini ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hitler Fıkraları |
![]() |
![]() |
#2 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Hitler Fıkraları![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hitler Fıkraları |