Başkent Üniversitesi Akademik Birimler |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başkent Üniversitesi Akademik BirimlerAkademik Birimler Diş Hekimliği Fakültesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme İktisat Siyaset Bilime ve Uluslararası İlişkiler http://iibfbaskentedutr/lisans/sibuhtm Turizm İşletmeciliği Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Türkçe Eğitimi Yabancı Diller Eğitimi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Türk Dili ve Edebiyatı Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel Sanatlar ve Tasarım (Grafik Tasarımı Programı) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Sanat Tarihi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İletişim Tasarımı Radyo-Tv ve Sinema Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Biyomedikal Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Makine Mühendisliği Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Sosyal Hizmetler Spor Bilimleri Hukuk Fakültesi Tıp Fakültesi Ticari Bilimler Fakültesi Bankacılık Muhasebe ve Finansal Yönetim Sigortacılık ve Risk Yönetimi Turizm ve Otelcilik Turizm ve Rehberlik Uluslararası Ticaret Yönetim Bilişim Sistemleri Kaynak : Wikipedia |
|