![]() |
Nevzat Cihat Bilgehan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nevzat Cihat BilgehanÜnlü adı= Cihat Bilgehan Resim= başlık= Siyasetçi Doğum tarihi=bkz ![]() 1923 Ölüm tarihi= 15 Haziran 15 Haziran Gregorian Takvimine göre yılın 166 ![]() ![]() 1981 Doğduğu ülke=bayrakTürkiye Keskin, Eskişehir, Bilgikutusu Türkiye köy Türkiye Öldüğü ülke= Eğitim=Türkiye Cumhuriyeti, Kuzey yarımkürede, Avrupa ve Asya kıtalarının kesişme noktasında bulunan bir ülke ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite Meslek=Üniversite (isim Fransızca: université) (Evrenkent) yüksek düzeyde eğitim, öğretim, bilimsel araştırma ve yayın yapan fakülte, enstitü, yüksekokul vb ![]() ![]() Hukuk Nevzat Cihat Bilgehan (d ![]() ![]() ![]() 1923, Keskin, Eskişehir, Türkiye), (ö ![]() ![]() Ankara doğumludur ![]() ![]() ![]() Adalet Partisi kurucularındandır ve 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başlangıç kutusu sıra kutusu önce = İbrahim Öktem başlık= Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı yıllar= 20 Şubat - 1965 - 27 Ekim 1965 sonra= Orhan Dengiz başlangıç kutusu sıra kutusu önce = Saadettin Bilgiç başlık= Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı yıllar= 18 Ekim 1977 - 1 Kasım 1977 sonra= Turhan Kapanlı bitiş kutusu T ![]() ![]() TC 29 ![]() TC 30 ![]() TC 41 ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Nevzat Cihat Bilgehan maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|