Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu BulunuzHer oyuncunun diğer oyuncularla bir kez oynadığı bir satranç turnuvasında toplam 300 oyun oynanmıştır ![]() Turnuvada kaç satranççı olduğunu bulunuz 28 07Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız ![]() |
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
|
|
#2 |
|
ambiyans
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz26 kişi turnuvada olmak zorunda yoksa turnuva iptal:) 25*(25+1)/2=300 |
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ambiyans
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzbencede basitti soru tipik lise1 sorusu aslında böle bir soruya cevap vererek gençlerin önünü tıkadım ))kalitemden taviz verdim dimi sudenaz:)) |
|
|
|
#5 |
|
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzest efendim olur mu hiç öyle şey yine engin bilgileriniz devreye girince kendinize hakim olamadınız alıştık sorun yok yani=)
|
|
|
|
#6 |
|
ambiyans
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzgaza geldim söyliyim:P diferansiyel denklemlrn integrasyonu problelernde euler yönteminin basit bir uygulaması olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :))
|
|
|
|
#7 |
|
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzgüzel espriydi =) artık cvbı öğrensek diyorum doğru mu yanlış mı yanlışsa doğrusu nedir?biraz fazla mı oldu=) |
|
|
|
#8 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu BulunuzSorunun orijinal yanıtı : 25 satranççı vardır
|
|
|
|