Teoman Kumbaracıbaşı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teoman Kumbaracıbaşı18 Ekim 1971 tarihinde Arjantinde dünyaya gelen Teoman Kumbaracıbaşı 6 yaşındayken Türkiye`ye geldi Türkçeyi İlkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, Tiyatroyla lisedeyken tanıştı İ T Ü Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi![]() Çeşitli tiyatrolarda sahne önü ve arkasında çalıştı ![]() 2003 yılında Yazı Tura filmi ilk uzun metrajlı filmi oldu ve burada homo****üel bir karakter olan Teoman`ı canlandırdı Bu role hazırlanışını şöyle anlatıyor: Kaynak göster"Ortaya koymam gereken karakteri test etmek için sokakta çok çalıştım Saçımı başımı yaptırıp İstiklal Caddesi`nde yürüdüm, Bağdat Caddesi`ne çıktım Sırf konuşma bahanesi olsun diye, insanlara yol sordum Taksiye, otobüse bindim Tepki almak istiyordum çünkü Laf atılması -tabii oyunculuk anlamında- çok hoşuma gitti Demek ki o kadar iyiydim Zaten kendi içinizdeki kadın tarafı bulursanız, bunu yansıtırsınız Bir eşcinseli canlandıracağınız zaman, eşcinsellerin de kabul edeceği bir eşcinsel olması lazım Nasıl farklı farklı heterolar varsa, farklı farklı homo****üeller var Birisi kırıtırken, öteki kırıtmıyordur Ben ikincisini his olarak daha doğru buldum Eğer izletebildiysem, ne ala![]() ![]() "Aslı Tandoğan ve Beste Bereket ile Kraft Dublaj Stüdyosunu kurdu ![]() 2005 yılında Aşk Yolu isimli TV Filminde rol aldı ![]() Yine 2005 yılında Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat ile birlikte Aşka Sürgün isimli dizide Arda ve Civan Azizoğlu karakterlerine hayat verdi Dizi bitmeden diziden ayrıldı![]() 2006 yılında Gözyaşı Çetesi isimli dizide Serdar rolüne hayat verdi ![]() Omuzumdaki Melek isimli tiyatro oyununda rol aldı Bir televizyon dizisinde rol almaktadır Özel Bir Lisenin Tiyatrosunu yönetmektedir![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Teoman Kumbaracıbaşı maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir Oyuncu |
|
|
|