![]() |
Seviyorum Delicesine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyorum Delicesinealbüm-taslakFerdi Özbeğen`in Ünlü 1983 yılında Yaşar Kekeva Plak tarafından yayımlanan, sekizinci albümü ![]() Albümün üretimini Ülkü Aker, düzenlemelerini Osman İşmen yapmıştır ![]() Albümün kapağı ==Parçalar== #Kandil - Söz: Zeki Müren / Müzik: Selmi Andak #Seviyorum Delicesine - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Rahbani Brothers #O Günler - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Lili Ivanova #Ne Gelen Var Ne Giden - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Norayr Demirci #Mutluluğun Bedeli - Söz: Fikret Şeneş / Müzik: Ihsan Al Munzer #Sanki Bulunmaz Hint Kumaşı - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Rahbani Brothers #Olanlar Oldu #Affetmem Asla Seni - Söz: Mustafa Sevilen / Müzik: Yıldırım Gürses #Kaderimde Hep Güzeli Aradım - Söz: Fethi Dinçer / Müzik: Avni Anıl #Korkuyorum - Söz: Ülkü Aker-Reha Erdil / Müzik: Reha Erdil #Sarhoş Olunca Anılar - Söz: Aysel Gürel / Müzik: Sezen Aksu #Güzelin Talihi Yok - Söz: Ülkü Aker / Müzik: Anonim #İndim Derelerine - Söz: Mukim Tahir / Müzik: Mukim Tahir #Diyemedim - Söz: Cengiz Tekin / Müzik: Cengiz Tekin Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Seviyorum Delicesine maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|