![]() |
Arkası Sağlam Olan ! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Arkası Sağlam Olan !'Denizli'de arastirma yapmak icin kamp kuran bir grup universite ogrencisi, kamp yakinina tuneyen bir Denizli horozunun sabahin erken saatlerinde yuksek sesle otmesinden cok rahatsiz olmuslar ![]() ![]() ![]() Sabahin korunde ortaya cikan horoz, once dikleniyor, sonra dakikalarca otuyormus ![]() ![]() ![]() Tabii ekipte ne uyku ne de huzur birakmiyormus ![]() ![]() ![]() Sonunda sabirlar tukenmis ![]() ![]() ![]() Susturmak icin baslamislar horozu kovalamaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahalle arasina dalmislar ![]() ![]() ![]() - Hey, evlatlar! ![]() ![]() ![]() ![]() - Dede, sabahin korunde otmeye basliyor, kampi ayaga kaldiriyor ![]() ![]() ![]() - Yaziktir evladim yapmayin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gencler bunun uzerine kovalamayi birakmislar ![]() Ertesi sabah, hafif 'gak - guk' sesleri disinda horozdan kayda deger hicbir ses cikmadigini gorunce de sasirip dedeye kosmuslar: - Yahu dede, ne yaptin da bu horozun sesini kestin? ![]() ![]() Ihtiyar gulmus: - Kicina zeytinyagi surdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kissadan hisse: Arkan saglamsa, istedigin kadar kabarir, diklenir, sozunu dinletirsin ![]() Arkan bir gevsemeye gorsun, ancak 'gak-guk' edersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Arkası Sağlam Olan ! |
![]() |
![]() |
#2 |
signum
|
![]() Cevap : Arkası Sağlam Olan !bzu hikaye ye protesto ediyorum bir denizli li olarak bizim horozun arkasida onude evelallah saglamdir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Arkası Sağlam Olan ! |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Arkası Sağlam Olan !eminim bu espri olarak söylediniz=) burdan çıkarmamız gereken sonuç önemli ve bence gayetde mantıklı=) ancak kurban olarak denizli seçilmiş olabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|