![]() |
Alışma Bana Sevgili, Alışma... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Alışma Bana Sevgili, Alışma...Kelimelerin büyüsü kayboluyor sanki yavaş yavaş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani 'öyle alıştım ki sana, benden bir parça oldun sanki' demiştin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her an elinden kayıverecek bir kum tanesi olduğumu düşün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana şimdilerde sadece yüreğim demek istiyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim ![]() Bir kum tanesiyim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binlerce kum tanesi içinde bir kum tanesiyim sadece ![]() ![]() Sana aşık, sana deli ![]() ![]() Bırak seveyim seni zamansızlıklar içinde ![]() ![]() Elinden kaymama izin verme 'yüreğim' ![]() ![]() Sana alışmama da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma... |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...Her an elinden kayıverecek bir kum tanesi olduğumu düşün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...Sana şimdilerde sadece yüreğim demek istiyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim ![]() emeğine sağlık cnm bnm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...ağlama bitanem üzme benide dayanamama ğlayan olursa valla bende ağlarım ona göre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim ![]() emeqine salık cnm yha )=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...tşk ederim selincim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...rica ederim tatLım(: |
![]() |
![]() |