![]() |
Soğuk espiriler (hemde çok soğuk) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Soğuk espiriler (hemde çok soğuk)SOĞUK ESPRİLER (NORMAL) vAaaa çok fiyakalı bir elbise ![]() ![]() vAbi beni niye anlamıyon ![]() vAbi dün bir kızı cafede kesmiştim; kız kan kaybından ölmüş ![]() ![]() ![]() v- Abi sen kaptan mısın? - Evet, kaptanım ![]() - Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı? vAdam o kadar fakirmiş ki, virajı bile alamamış ![]() ![]() ![]() vAdam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış ![]() vAdamın biri anayoldan gidiyormuş, arkadaşı ise babayoldan ![]() vAdamın biri ata binmeye bayılıyormuş ![]() ![]() v- Adamın biri bakkala bir adres sormuş, kendini Bağdat'ta bulmuş, neden? - Çünkü sora sora Bağdat bulunurmuş ![]() vAdamın biri devamlı ekmek çarpsın diyormuş; ekmek kamyonu çarpmış ![]() vAdamın biri eczaneye pire ilacı almaya gitmiş ![]() ![]() vAdamın biri kanserden ölüyormuş ![]() ![]() v- Adamın biri kendini sürekli kanalizasyona atıyormuş, neden? - Çünkü adam kendini bir bok sanıyormuş ![]() v- Adamın biri tartılmak için tartıya çıkmış ama tartı tartmamış ![]() - Çünkü tartının üzerinde anti-tartar diş macunu varmış ![]() vAdamın biri tuvalete yapmış, karısı baloya gidememiş ![]() vAdamın biri "yarın ölecem" demiş ![]() ![]() vAdamın biri yatmış, karısı da tekne ![]() ![]() ![]() v- Adamın biri yere bir çember çizmiş, ortasına bir çap çizmiş ve gülmeye başlamış, neden? - Çünkü adam kendi çapında eğleniyormuş ![]() v - Adamın biri Hindistan sokaklarında gezerken balkonun birinden adamın başına Buda heykeli düşmüş ![]() - "Başıma buda mı gelecekti?" demiş… vAdamın gözleri dolmuş ![]() ![]() v- Adamın karnı açmış denize dalmış, tok çıkmış, neden? - Çünkü adam vurgun yemiş ![]() vAdamın kolu şişmiş, bacağı da pirzola ![]() v- Adamın tekinin kalbi çalışmıyormuş, neden? - Çünkü adam taş kalpliymiş ![]() vAdamın telefonunun şarjı dolmuş, arkadaşının ki ise taksi ![]() v- Adapazarı'na gidelim mi? - Ne işimiz var orada? - Bir kaç tane ada alırız ![]() v- Adaya gidelim mi? - Hangi ada? - Lambada! vAkıllı ol, B kıllı olma! v- Ali'yi gördün mü? - Hangi Ali? - Şehirler arası otobüs termin-Ali ![]() vAllah bana "yürü ya kulum" dedi ![]() ![]() vAnnem unu eledi, finale çıktı ![]() vApo bir gün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder" diye sormuş ![]() ![]() ![]() v- amca, senin oğlun toptu ya ![]() - eeee - Şimdi de tüfek olmuş ![]() vAnneeee ben gidiyorum, öğlene dönerim, akşama iskender! v- Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş ![]() ![]() ![]() - İyi iyi dinlensinler; zaten çok yorulmuşlardı ![]() ![]() ![]() vAtı alan Üsküdar'ı geçti ![]() ![]() ![]() v-Ayakkabın kaç numara? - 42, niye sordun? - İyi, şu sigaraya bassana ![]() ![]() ![]() v- Ayda beş bin Euro kazanmak ister misin? - Evet ![]() - O zaman aya git! vBağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar, bağırmasak da ![]() v- Balık baştan kokar, neden? - Çünkü ayakları yoktur ![]() vBana yamuk yapma! Ama kare, çember falan yapabilirsin ![]() vBebeğin tekine TIR çarpmış ama bebek ölmemiş, neden? Çünkü bebeğin bezi bariyerliymiş ![]() v-Bebeğiniz altına yapıyorsa ne yapmalı? -Ters çevirin üstüne yapsın ![]() vBen ettim sen etme! Bırak tuvalet temiz kalsın ![]() v- Beni çok kızdırdın, sana şimdi çok ağır bir laf söyleyeceğim ![]() - Yok ya, ne söyleyeceksin ![]() ![]() ![]() - Ton ![]() vBeş bin kere söyledim; abartmayı bırak ![]() v- Ben Aydan Şener ![]() - Ben de Dünya'dan Ali ![]() vBen her şeyi düşünürüm ![]() ![]() vBende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ![]() vBeni kimseyle karıştırma, sek iç! vBol keseden atmış, dar keseden eşek ![]() vBilmemek ayıp değil, yeter ki çaktırma ![]() ![]() ![]() v- Bir adam çölde kalmış ve çayı çok severmiş, çay bulmuş ama içmemiş, neden? - Çünkü Ülker'siz bir çay saati düşünülemezmiş ![]() v- Bir adam karısını dövüyormuş, kapı çalmış karısını dövmeyi bırakmış, neden? - Çünkü eşek sudan gelmiş ![]() vBir adamın kafası atmış, vücudu da eşek ![]() ![]() ![]() vBir daha kumar oynamayacağıma bahse girerim:) v- Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? - Elektrik direği zıplayamaz ki ![]() ![]() ![]() v- Bir gökdelenin üzerinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyormuş, neden? - Çünkü binanın şarjı bitiyormuş ![]() v- Bir zencinin koluna düşen karınca ne der? - Eyvah! yine karakola düştüm! vBirini sevdim araba çarptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vBitkisel hayata girdim, HIYAR gibi yaşıyorum ![]() ![]() ![]() vBitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun ![]() ![]() ![]() vBizim kedi ağzıyla kuş tuttu, kulağıyla balık! vBizim ülkemizde, kadın erkek eşitliği halinde penaltılara gidilir ![]() ![]() ![]() v- Bu gece rüya göremedim ![]() ![]() ![]() - Göremediysen ışıkları yaksaydın ![]() ![]() ![]() vBu güzellik, bu zeka, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış ![]() vBu tüp bebek hatalı ![]() ![]() ![]() ![]() vBURADA; İstediğiniz kadar sigara ve içki içebilir, ortalığı istediğinizden beter kirletebilir, bol bol dedikodu ve demagoji yapabilir ve her şekilde zırvalayabilirsiniz ![]() Çünkü ben gidiyorum! vBurada nefes almayın, daha ucuz bir yer biliyorum ![]() ![]() ![]() vCan bedenden çıkmayınca ne olur? Diğer derslerinden geri kalır ![]() v- Can neden boğazdan gelir? - Can Emirgan'da oturduğu için ![]() v- Cerenin sana selamı var ![]() - Hangi Ceren'in? - Tencerenin v- Cetvelle çizilemeyecek tek geometrik şekil nedir? - Yamuk ![]() v- Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? - Blue Jean ![]() vÇek kopyanın hasını, çekme karne yasını ![]() vÇocuğun biri bir gün kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış ![]() ![]() vÇocuk arkadaşına "kırda oynayalım" demiş ![]() ![]() vÇiçeğin biri solmuş, diğeri de sağmış ![]() v- Çok iyi göbek atan kazana ne denir? - İyi oynayan kazansın ![]() vÇok yardımseverimdir; bütün yardımları kabul ederim :) vÇok zayıfsın, iç organların mı eksik? vDaha son kullanma tarihine çok var, yavaş iç şu meyve suyunu ![]() ![]() ![]() vDamlaya damlaya İski'de su kalmadı ![]() vDaire kiralayamıyorsan, kare kirala ![]() v Deve dikenden, eşek dikmeyenden hoşlanırmış ![]() vDün kafama göre takılayım dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vDişlerin tıpkı yıldızlar gibi sarı ve birbirinden o derece uzak ![]() vDoktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız" vDoktorum sigaradan uzak durmamı söyledi, ben de bir metrelik bir ağızlık yaptırdım ![]() vDost kara günde KARANLIĞA karışır ![]() v- Dönen ördeğe ne denir? - Fırıldak (Fırıl-duck) vDün güme gittim ama güm evde yoktu ![]() vEda'nın genç kızlık hayallerini yıktılar, yerine gökdelen yaptılar ![]() vEğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz? v- Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu gardiyana ne demiş? - Çok korkuyorum, elimi tutar mısın? ![]() ![]() vEli olmayan babaya ne denir? Noel Baba ![]() v- Elmanın teki diskoya gitmiş, neden? - Kurtlarını dökmek için ![]() v- En acı on nedir? - Biberon ![]() v- En hızlı sayı hangisidir? - 10 - Neden? - Çünkü onun arabası var ![]() ![]() ![]() v- En çok hangi ilimizde araba var? - Kars ![]() v- Erman'ı gördün mü? - Hangi Erman? - Doberman ![]() vEskiden ekmek aslanın ağzındaydı ![]() ![]() vEy yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı! v- Fransız İhtilali neye karşı çıkmıştır? - Sabaha karşı ![]() v- Gecelik giymiş birine ne denir? - İyi geceler ![]() vGeçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor ![]() vGeçenlerde bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun ![]() vGeçen gün kamyon sürdüm, Leonardo da Vinci ![]() ![]() ![]() v- Geçen gün seni koşarken görmüşler ![]() - Nerede? - Hipodromda! vGençlerin önünü kesmeyelim ![]() ![]() ![]() Ben sünnete karşıyım ![]() ![]() vGençliğim acı veriyordu ![]() ![]() vGönül isterdi ki savaşlar olmasın ![]() ![]() vGönlünde yer yoksa bana güzelim; farketmez ben ayakta da giderim ![]() vGözlüğün numaralı mı, kale arkası mı? v- Hah, geldin mi? - Yok, birazdan gelecem ![]() vHakan yarınki maçta forma giymeyecek, çıplak oynayacak ![]() v- Hangi tasla su içilmez? - Kafa tası ![]() vHava korsanı uçağı kaçıracaktı, yapamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vHayat, ineklerin otladığı bir mera gibidir; Devamlı bir boktan diğerine basarsın ![]() vHer hakkı saklıymış ![]() ![]() vHer şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax ![]() v- Hırsız neyi çalmaz? - Zili ![]() v- Hiç bozuk paran var mı? - Hayır, çünkü hepsini tamir ettirdim ![]() v- Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? - Noter ![]() vİki adam muhabbet yapıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vİkile de biz dört köşe olalım ![]() vİlahi Azrail, sen adamı öldürürsün ![]() vİnsanlar ikiye ayrılır; bacaklarından cart diye ![]() v- İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? - Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ![]() v- İnsanların en çok bakakaldığı yer neresidir? - Bakkal ![]() vİnsanların seni ezmesine izin verme; ehliyet al, sen onları ez ![]() ![]() ![]() vİpini koparan dışarı çıkmış, bağlayan içeri girmiş ![]() v-İtfaiyeciler neden kırmızı kemer takar? -Pantolonları düşmesin diye ![]() vJapon yapıştırıcım var, ama yapıştıracak Japon yok ![]() v- Kaç yaşındasın? - Bilmem! her sene değişiyor ![]() vKadın hakkı diye bir şey yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() vKadının biri eli ekmek tutan biriyle evlenmek istiyormuş; fırıncıyla evlenmiş ![]() v- Kadının biri mahkemenin önünden geçerken, mahkemeden çatal, bıçak sesleri duymuş, neden? - Çünkü adamın hakkını yiyorlarmış ![]() vKafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum ![]() vKaptan kemal konuşuyor, kaptan kemal konuşuyor, çıkarın beni bu kaptan ![]() vKaranlıkta mehtapta oturmak iyidir, ama Mehtap'la karanlıkta oturmak daha iyi ![]() ![]() ![]() vKaynanamı kaybettim ![]() ![]() vKendim için bir şey istiyorsam namerdim ![]() ![]() ![]() ![]() vKendini mutlu hissediyorsan merak etme, birazdan geçer ![]() vKızını dövmeyen, torununu erken sever ![]() ![]() ![]() vKim demiş; "kırmızı ışıkta geçilmez" diye? Rahmetli geçerdi ![]() vKim vurduya gittim, birazdan gelecem ![]() ![]() ![]() v- Kocanızla ortak özelliğiniz nedir? - Aynı gün evlendik ![]() vKorkunun ecele faydası yoktur, sadece iç çamaşırları kirletir ![]() ![]() ![]() v- Kral, tahta çıkınca ilk olarak ne yapmış? - Çıkan tahtayı yerine çakmış ![]() v- Kral ölünce oğlu ne olur? - Yetim ![]() v- Kral yaşlanınca ne yapar? - Havlu alır kurulanır ![]() v"Limon" deyip geçme, çünkü parola limon değil ![]() vMilyonlarca sperm arasından birinci gel ![]() vNe bakıyon lan! Tren karşı tarafta! ![]() ![]() vNefes kesen bir roman yazdım ![]() ![]() vOh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa ![]() vOğlumun adını mafya koydum, artık ben de bir mafya babasıyım ![]() v- Osmanlı Viyana'yı 3 ![]() - Çünkü atacak kuş kalmadı ![]() vOyunu ayakta alkışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vÖğrenciyi altın sıraya koymuşlar; ille de teneffüs demiş ![]() vÖğretmen derste öğrencilerine "dinleyin" demiş ![]() - Öğrenciler: Din din din din ![]() ![]() ![]() vÖğretmen derste çocuklara "parayı boşuna harcamayın ![]() ![]() - Hocam babam parayı alın teriyle kazanmıyor! - Niye oğlum? baban nerde çalışıyor? - Buzhanede işçi hocam! vÖlüm korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygudur ![]() vParaya para demezdi, çünkü "R" leri söyleyemezdi ![]() v- Rıdvan'ın bir büyüğü nedir? - Rıdtwo ![]() v- Saatin çalışıyor mu? - Evet ![]() - Benimkine de iş bulsana vSabreden derviş, muradına eremeden gebermiş ![]() vSana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın ![]() vSana bir şey söyleyeceğim; bir daha beni rahatsız etme ![]() ![]() v- Sana bir test yapayım mı? - Yap bakalım ![]() - Aklından bir sayı tut ![]() - Tuttum ![]() - Şimdi de bırak:)) vSana sarılmayı o kadar çok seviyorum ki ![]() ![]() v- Sen bir alemsin! - Ne alemi? - Hayvanlar alemi! vSen terlemişsin, sana terlik getireyim ![]() v"Seni bir yerden çıkarıyorum" dedi kadın: Meğer ebemmiş ![]() vSeni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Euro ![]() v"Seni seviyorum ![]() vSenin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım ![]() vSık sık ameliyat olun, içiniz açılır ![]() v- Sinüs 60, kosinüs tutmuş ![]() ![]() ![]() v- Size bir kıllık yapayım; içine kıllarınızı koyarsınız ![]() vSize deniz anası taklidi yapayım mı ![]() ![]() ![]() vSize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın ![]() ![]() ![]() ![]() vSon gülen sen olacaksın ![]() ![]() vŞiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın ![]() vŞu araba benim olsun, 5 milyar borcum olsun ![]() ![]() vŞu çocuğu doğuramadım yaa ![]() ![]() ![]() ![]() vŞu pilotlar da havadan para kazanıyor ![]() vTanrı ikinci zenciyi de yaratmış! "Tüh bu da yandı" demiş! vTanrım kör oldum ![]() ![]() v- Tartı neden tartmamış? - Çünkü üzerinde anti-tartar diş macunu varmış ![]() v- Temelli mi gidiyorsun? - Hayır, kaba inşaat ![]() v-Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? -Temmuz olur ![]() vTemeli idam edeceklermiş ![]() ![]() ![]() v- Tomi'nin annesi kimdir? - Anatomi v- Türkiye'deki en sıkılgan yöre neresidir? - Karadeniz'deki Of yöresi ![]() v- Türlü türlü kül yutmuşa ne denir? - Kültürlü ![]() vUlan sana şimdi bir tekme atardım ama dua et ki, hayvanları koruma derneği üyesiyim ![]() ![]() ![]() v- Uzun lafın kısası nedir? - U ![]() ![]() vTaksime cami yapmasınlar ![]() ![]() v- Var ya sen hiç gol atamazsın ![]() - Niye? - Çünkü tipin ofsayt ![]() vVicdanım çok temiz, çünkü vicdanımı hiç kullanmadım ![]() v- Yaşınız kaç? - Bilmem! Her yıl değişiyor ![]() ![]() ![]() vYerin kulağı var, benim de kulağım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() v-Yıkanan Ton'a ne denir? -Washington! vYumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? v-Zenci kadın sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş, neden? -Karakolda ayna var da ondan! vZorla güzellik olmaz, estetikle olur!
![]() |
Cevap : Soğuk espiriler (hemde çok soğuk) |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Soğuk espiriler (hemde çok soğuk)tşkler amaçok soğukdu üşüdüm=) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Soğuk espiriler (hemde çok soğuk) |
![]() |