Zoru Kolaylaştırmak |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Zoru KolaylaştırmakZoru Kolaylaştırmak (117 + 217 + 317 + 417 + ![]() ![]() ![]() 100017) ifadesi 1001 ile bölünürse kaç artar?Bu hesabı 5 saniyede yapabilir misiniz? Evet, matematik işte bunun için güzel, çok zor sanılan şeylerin bile kolay bir yönünü buluyor ![]() 22 07
|
|
Cevap : Zoru Kolaylaştırmak |
|
|
#2 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Zoru Kolaylaştırmakyanıt nedir? merak ettim |
|
|
|
#3 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Zoru Kolaylaştırmakbu aslında belli arttığı için bir formülü var o formülü birde çocuk bulmuştur ama büyüyünce bbir dahi olarak ismini geçirmiştir (haliyle) formülü hatırlasam şimdi çoktan biterdi ama tam hatırlamıyorum teşekkürler ve bu 5 sn de çözülür yani imkansız değildir
|
|
#4 |
|
ERen
|
Cevap : Zoru Kolaylaştırmak5 saniyede bulamadım ama 984 buldum işlem hatası yoksa doğru galiba ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
bukett
|
Cevap : Zoru Kolaylaştırmakcevap 200 ki şöyle son terim - ilk terim / artış miktarı + 1 = 100017-117 /100 +1 = 200 ki inş dogrudr ![]()
|